Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κοντά στον Παντελίδη ο Αρης

«Προ των πυλών» της τεχνικής ηγεσίας του Αρη βρίσκεται ο Σάββας Παντελίδης, αφού όπως όλα δείχνουν απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύναψη συνεργασίας. Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης εξαρχής θεωρούνταν το πρώτο φαβορί να αντικαταστήσει τον Πάκο Ερέρα, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά από τα απανωτά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η πρόσληψη του Ελληνα τεχνικού από τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και σήμερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε απολογία κλήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο πρόσφατο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό. Η χρήση καπνογόνων, που οδήγησε μάλιστα σε καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα, αλλά και η εν γένει συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού, οδήγησε το πειθαρχικό όργανο της Super League στο να καλέσει σε απολογία τους «ερυθρόλευκους», που απειλούνται με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

ΠΑΟΚ: Αλλαγή σκυτάλης στη θέση του τεχνικού διευθυντή υπήρξε στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, καθώς η ΠΑΕ έκανε δεκτή την παραίτηση του Σλοβάκου Λιούμπος Μίχελς. Τη θέση αναλαμβάνει ο Πορτογάλος Μάριο Μπράνκο, που είχε προσληφθεί τον περασμένο Αύγουστο ως διευθυντής ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συνεργασία με τον Μίχελς θα συνεχιστεί από τη θέση του εξωτερικού συμβούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ