Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Τεστ υψηλού βαθμού δυσκολίας

Στον απόηχο της ήττας του από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική και μπροστά στη νέα αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλό του για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα ακόμα δύσκολο τεστ, φιλοξενώντας τη Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ (21.00 - Novasports 2) για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για τους «ερυθρόλευκους», που με απολογισμό 3 νίκες - 3 ήττες έχουν ήδη μείνει πίσω στη βαθμολογία (8οι) και θέλουν να αποφύγουν περαιτέρω μπλεξίματα. Εκτός αυτού, τυχόν επικράτηση επί της πανίσχυρης τουρκικής ομάδας, που μετράει 5 νίκες, θα αποτελέσει ψυχολογικό «βάλσαμο» για τον Ολυμπιακό.

Για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες που θα δώσει φέτος ο Ολυμπιακός έκανε λόγο ο τεχνικός της ομάδας, Ντέβιντ Μπλατ. Μόνη λύση για να αντιμετωπιστούν ομάδες σαν τη Φενέρ, υποστήριξε, είναι το ολοκληρωτικό μπάσκετ, και όχι να παρουσιαστείς καλός σε δυο - τρία στοιχεία του παιχνιδιού. Εξηγώντας, μίλησε για τους πολλούς σπουδαίους παίκτες που διαθέτει η τουρκική ομάδα καθώς και για τους πολλούς συνδυασμούς που βγάζει, δυσκολεύοντας το παιχνίδι κάθε αντιπάλου.

Ειδική αναφορά έκανε στους Σλούκα και Γκριν, τους οποίους χαρακτήρισε μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού, και πρόσθεσε ότι είναι πάντα ενδιαφέρον για τον ίδιο να αντιμετωπίζει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ερωτηθείς για το θέμα που «καίει» τον Ολυμπιακό αυτήν τη στιγμή, την αγωνιστική κατάσταση του Στρέλνιεκς, ο Μπλατ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Λετονού στον αποψινό αγώνα. Αλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό.

  • Αλλοι σημερινοί αγώνες: Νταρουσάφακα - Αρμάνι (19.15 - Novasports 1), Μπούντουσνοστ - Μπασκόνια (20.00 - Novasports 3), Ρεάλ Μαδρίτης - Χίμκι (22.00 - Novasports 1).
  • Η βαθμολογία (νίκες - ήττες): Ρεάλ 6-0, ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6-0, Φενερμπαχτσέ 5-1, Παναθηναϊκός 4-2, Αρμάνι 4-2, Μπαρτσελόνα 4-2, Εφές 4-2, Μπάγερν Μονάχου 3-3, Ολυμπιακός 3-3, Ζαλγκίρις Κάουνας 3-3, Μπασκόνια 2-4, Χίμκι 1-5, Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-5, Μπασκόνια 1-5, Νταρουσάφακα 1-5, Μπούντουσνοστ 0-6.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ