Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕURO U21
Με Αυστρία για πρόκριση η Εθνική Ελπίδων

Με στόχο να ανοίξει το δρόμο για την παρουσία της στην τελική φάση του Εuro U21 η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται σήμερα στην Τούμπα την αντίστοιχη της Αυστρίας (18.00 ΕΡΤ3) στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ πρόκρισης από τα προκριματικά. Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι η νίκη με σκορ ασφαλείας προκειμένου να έχει την τύχη στα χέρια της ενόψει της ρεβάνς στην Αυστρία. Υπενθυμίζεται πως η τελική φάση της διοργάνωσης θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνη στην Ιταλία και εάν η Εθνική ομάδα καταφέρει να πάρει την πρόκριση θα δώσει το «παρών» για πρώτη φορά μετά το 2002.

Στο ελληνικό συγκρότημα επικρατεί αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου της παρουσίας στα τελικά. Ωστόσο, την ίδια ώρα τα προβλήματα ενόψει του σημερινού αγώνα δεν λείπουν για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντώνη Νικοπολίδη, ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Και αυτό γιατί ο Ελληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Πασαλίδη, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Μαυρομάτης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Υπενθυμίζεται ότι ο ομοσπονδιακός κόουτς σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις υποχρεώθηκε και σε αλλαγή στην αποστολή στους τερματοφύλακες αφού ο 19χρονος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Μάριος Σιαμπάνης ήταν τραυματίας μένοντας εκτός αποστολής και τη θέση του πήρε ο Χρήστος Θεοδωράκης του Ατρόμητου. Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής είναι και ο Κουλούρης που θα δώσει το «παρών» στην Εθνική ανδρών για τα ματς στο Nations League.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Στεργιάκης (Σλάβια), Θεοδωράκης (Ατρόμητος), Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Σάλιακας (Ολυμπιακός), Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Νικολάου (Ολυμπιακός), Μαυρομάτης (Παναθηναϊκός), Χατζηδιάκος (Αλκμααρ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Στάικος (Παναθηναϊκός), Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Χατζηθεοδωρίδης (Παναθηναϊκός), Κωτσόπουλος (Ατρόμητος), Μωραΐτης (Παναχαϊκή), Καμπετσής (Παναθηναϊκός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Λάμπρου (ΠΑΟΚ), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ) και Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ