Σάββατο 17 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 18 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Κλιμακώνουν την πάλη με δύο μεγάλες περιφερειακές συγκεντρώσεις

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 19/11 - Στην Αθήνα την Τρίτη 20/11

Με σύνθημα «Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί!», οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, OAEE, Δημοσίου, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΝΑΤ, ΠΣΣ Δικηγόρων, ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ κλιμακώνουν την πάλη για αυξήσεις στις πετσοκομμένες συντάξεις τους, προχωρώντας σε δύο μεγάλες περιφερειακές συγκεντρώσεις για τους συνταξιούχους όλης της χώρας:

-- Στην Αθήνα, την Τρίτη 20/11, στις 11 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, για τους συνταξιούχους από Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, νησιά.

-- Στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 19/11, την ίδια ώρα, στο Αγαλμα Βενιζέλου, για τη Θεσσαλία, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα κλιμακωθεί με πανελλαδική συνταξιουχική συγκέντρωση στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το συνταξιουχικό κίνημα απαιτεί την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου στο σύνολό του, όπως και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.

Στις κινητοποιήσεις καλούν δεκάδες πρωτοβάθμια σωματεία συνταξιούχων από όλη τη χώρα. Στη συγκέντρωση της Αθήνας καλεί και η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ