Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κηδεύτηκε η 21χρονη φοιτήτρια

Κηδεύτηκε χτες, στη γενέτειρά της, το Διδυμότειχο, η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας αποκάλυψε ότι η νεαρή κοπέλα μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της. Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ρόδου.

Νωρίς το πρωί, επίσης, χτες ο 21χρονος Ελληνας και ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής που έχουν συλληφθεί για την άγρια δολοφονία της κοπέλας πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια και θα απολογηθούν αύριο. Σε βάρος των δύο ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό. Οι έρευνες του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους. Σημειώνεται ότι αναπαράσταση της δολοφονίας της 21χρονης ζητούν οι δικηγόροι της οικογένειας, κάτι που η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει, όπως επίσης και κατά αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων.

Την ίδια ώρα και νέα καταγγελία μιας κοπέλας από τη Ρόδο έγινε γνωστή για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας. Σύμφωνα με αυτήν, είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να συναντηθούν. Μάλιστα, αναφέρει πως η συγκεκριμένη συνομιλία έχει δοθεί στις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Εξάλλου, εντοπίστηκαν οι δύο χρήστες του διαδικτύου που έγραψαν κατάπτυστα σχόλια για την νεκρή φοιτήτρια.

Συλλυπητήρια από φοιτητικούς συλλόγους της Ρόδου

Οι φοιτητικοί σύλλογοι των τμημάτων Μεσογειακών Σπουδών, Παιδαγωγικού, Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ρόδου του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους της συναδέλφου τους Ελένης Τοπαλούδη.

Στη μνήμη της φοιτήτριας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, οι σύλλογοι θα αποστείλουν στεφάνι στην κηδεία της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ