Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ 1-3
«Πικρό» φινάλε

Πληρώνοντας το κακό του πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ «αποχαιρέτησε» το Europa League με ήττα 3-1 από την Μπάτε Μπορίσοφ στην Τούμπα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 12ου ομίλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που σε περίπτωση νίκης είχε κάποιες ελπίδες πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης, τερμάτισε ουραγός του ομίλου, με μόλις 3 βαθμούς και μάλιστα χάνοντας και τους τρεις εντός έδρας αγώνες του. Στην επόμενη φάση συνεχίζουν η Τσέλσι (αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βίντι) και η Μπάτε.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στα πρώτα 45 λεπτά. Αιφνιδιάστηκε από τους Λευκορώσους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Σκάβις (18'), και στη συνέχεια κατέρρευσε πλήρως και δέχτηκε άλλα δύο γκολ μέχρι την ανάπαυλα, αμφότερα από τον Σίγκνεβιτς (42' πέν., 45+1'). Στην επανάληψη η ελληνική ομάδα μείωσε σε 3-1 με τον Πρίγιοβιτς και από το 61', παίζοντας με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς, έχασε πλήθος ευκαιριών να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46' Τόσκα), Μαουρίσιο, Κάνιας, Ζαμπά, Πέλκας (53' Ακπομ), Λημνιός (46' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Μπάτε: Σερμπίτσκι, Ριός, Βολκόφ, Πολιακόφ, Φιλίποβιτς, Μπάγκα, Ντράγκουν (88' Γιαμπλόνσκι), Ιβανιτς, Σκάβις (83' Γκορντέιτσουκ), Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς.

  • Η τελική βαθμολογία του ομίλου: Τσέλσι 16, Μπάτε 9, Βίντι 7, ΠΑΟΚ 3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ