Σάββατο 3 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συλλαλητήριο για την Παιδεία την Τρίτη

Στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία Κοραή

Συλλαλητήριο για τα οξυμένα προβλήματα στην Παιδεία διοργανώνουν φορείς του Πειραιά την Τρίτη 6 Νοέμβρη, στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή. Οι συνδιοργανωτές του συλλαλητηρίου είναι η ΕΛΜΕ Πειραιά, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κερατσινίου - Περάματος, «Η Πρόοδος», Κορυδαλλού - Αγ. Βαρβάρας, Νίκαιας, η Ομοσπονδία Γονέων Πειραιά και το Συντονιστικό Σωματείων Πειραιά.

Οι φορείς του Πειραιά επισημαίνουν ότι «δεν ανεχόμαστε άλλο την υποβάθμιση της δημόσιας Παιδείας και τον εξοβελισμό των μαθητών από το σχολείο». Γι' αυτό απαιτούν μόρφωση δημόσια και δωρεάν για όλα τα παιδιά, αύξηση των δαπανών για την Παιδεία, κατάργηση των αντιεκπαιδευτικών νόμων 2525/97 και 2640/98, άμεση κάλυψη όλων των κενών σε διδακτικό προσωπικό, κατάλληλα κτίρια, σωστά συντηρημένα, πρωινή βάρδια για όλα τα σχολεία.

Δηλώνουν ότι αντιστέκονται στην προσπάθεια χειραγώγησης των εκπαιδευτικών, μέσω της αξιολόγησης και της κατευθυνόμενης στελέχωσης. Από το συλλαλητήριο δε λείπουν και τα αντιπολεμικά αιτήματα και γι' αυτό αγωνίζονται για να σταματήσει ο πόλεμος, να απεμπλακεί η χώρα μας, αλλά και να καταργηθούν οι «τρομονόμοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ