Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γιορτές για τα παιδιά

Συνεχίζονται τις επόμενες μέρες οι πρωτοβουλίες από Εργατικά Κέντρα, συνδικάτα και φορείς, για γιορτές και εκδηλώσεις για τα παιδιά.

Το Σάββατο 22/12:

-- Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 11 π.μ., στην αίθουσα «Χυτήριο» πίσω από το παλιό Μηχανουργείο.

-- Σε εκδήλωση με τη θεατρική παράσταση «Ο παπουτσής και οι καλικάντζαροι» καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο, στις 11.30 π.μ. στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

-- Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας Ηπείρου «Μάξιμος Γραικός» και η Ενωση Γονέων Ιωαννίνων, στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Συνδικάτα της Μαγνησίας οργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με παράσταση Καραγκιόζη, παραδοσιακά κάλαντα και χορούς.

-- Σε χριστουγεννιάτικη γιορτή καλούν στις 3 μ.μ., στο Κέντρο Νέων (πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων), το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου και ο Σύλλογος Γυναικών της ΟΓΕ.

Την Κυριακή 23/12:

-- Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής καλεί σε χριστουγεννιάτικη γιορτή στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110). Θα παρουσιαστεί η παράσταση «Η Μαύρη Πεταλούδα», από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ.

-- Η Ενωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) οργανώνει εκδήλωση, στις 12 μ., στο 4ο Δημοτικό Λάρισας (Κουμουνδούρου και Φαρμακίδου).

Για τις οικογένειες και τα παιδιά των πυρόπληκτων

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής και οι Ομάδες Γυναικών Μεσογείων της ΟΓΕ οργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και τις οικογένειες που επλήγησαν από την πυρκαγιά του περασμένου Ιούλη, την Κυριακή 23/12, στην Ε' κατασκήνωση του δήμου Μαραθώνα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 π.μ., με δραστηριότητες για τα παιδιά, ενώ στη 1.30 μ.μ. θα ακολουθήσει γλέντι για μικρούς και μεγάλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ