Σάββατο 5 Γενάρη 2019 - Κυριακή 6 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ
ΦΩΤΟ 5

Ο Μπανάρας Κώστας προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ, 100 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών ΜΠΑΝΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΗ (φωτ.), ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΗ (Λεονταράκος) (φωτ.), ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑΣ (φωτ.), ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), όλοι τους Βαλτισινιώτες που δολοφονήθηκαν από αποσπάσματα παρακρατικών, και στη μνήμη των γονιών του ΜΗΤΣΟΥ και ΘΕΩΝΗΣ, αντιστασιακών.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Δεκέμβρη έκλεισαν 3 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος και πατέρας μας ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ. Στη μνήμη του η σύζυγός του Καλλιόπη Πατσαλιά και τα παιδιά του Μάκης Πατσαλιάς και Γιάννα Πατσαλιά - Λαζαρίδου προσφέρουν στο Κόμμα 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή στις 29 Νοέμβρη 2018, σε ηλικία 92 χρόνων, η αδελφή μου ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΜΟΥΚΗ - ΚΑΤΡΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, δεύτερη κόρη του Μόσχου Πουρζιτίδη, ΕΛΑΣίτη με διώξεις, φυλακίσεις και εξορία στην Ικαρία.

Η Αγγελική μεγάλωσε με τρεις αδελφές και έναν αδελφό στο χωριό Μάνη Διδυμοτείχου. Οργανώθηκε από νωρίς στην ΕΠΟΝ και ήταν μέλος του τριμελούς γραφείου του χωριού μας. Ηταν οργανωμένη στον εφεδρικό ΕΛΑΣ με δράση στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Αργότερα, μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ, πολέμησε σκληρά στον Γράμμο - Βίτσι, ως μαχήτρια και ως τραυματιοφορέας από το 1947 μέχρι τις τελευταίες μέρες που τα τμήματα του ΔΣΕ πέρασαν στην Αλβανία. Ηταν πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου παντρεύτηκε τον Γιάννη Παμούκη - Κατραγγελίδη και απέκτησε δύο παιδιά, την Αθανασία και τον Γιώργο. Σε όλη της τη ζωή πάλεψε και δούλεψε σκληρά, αφού έχασε και τον σύντροφό της πολύ νωρίς, φροντίζοντας πάντα για τα παιδιά της, που σπούδασαν στην Τασκένδη, η κόρη γιατρός και ο γιος ηλεκτρολόγος.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Καλό ταξίδι, αδερφή μου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Για το αγαπημένο της ΚΚΕ προσφέρω 500 ευρώ μέσω της ΚΟ Γερμανίας.

Βαΐτσα Πουρζιτίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΝΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, πιστού μέλους του ΚΚΕ, που την 1η Γενάρη έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Η σύζυγος και η κόρη του

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 6 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Στη μνήμη του και για τα 100 χρόνια του Κόμματος προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Συκεών του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του: Η σύζυγός του Ευαγγελία, οι κόρες του Ευμορφία και Δέσποινα, ο γαμπρός του Δημήτρης και ο εγγονός του Κίμων

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑ. Γεννήθηκε το 1926 στον Πεντάλοφο Κοζάνης. Για την αγωνιστική της δράση στη διάρκεια της Κατοχής και του Εμφυλίου φυλακίστηκε στις γυναικείες φυλακές Αβέρωφ. Παρά τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια, μέχρι το τέλος της ζωής της παρέμεινε πιστή στα ιδανικά του Κόμματος.

Στη μνήμη της ο σύντροφός της στη ζωή και τον αγώνα Στέλιος Τσιορμπατζής προσφέρει 250 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Συκεών.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΕΛΑΝΙΔΗ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ. Στη μνήμη του ο γιος του Αγγελος Μελανίδης προσφέρει 30 ευρώ οικονομική ενίσχυση μέσω της ΚΟΒ Καλλιτεχνών Θεσσαλονίκης. Για να συνεχίσει το Κόμμα να αγωνίζεται για τα ιδανικά και τα δίκια του λαού.

***

ΦΩΤΟ

ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στη μνήμη του κομμουνιστή ηγέτη ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ (καπετάν Γιώτη) και για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ ο Μπαλαφούτης Βασίλης προσφέρει στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μακρυνείας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας, αταλάντευτου κομμουνιστή με φυλακές και εξορίες, ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από τη Γραμματικού Μακρυνείας και για τα 100 χρόνια του Κόμματος προσφέρουν οι Κοτοπούλης Γιάννης 50 ευρώ, Πιτσικόκος Δημήτρης 50 ευρώ, Γεραφέντης Βασίλης 20 ευρώ, στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μακρυνείας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΤΑΣΟΥ ΙΟΡΔΑΝΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, προς τιμήν των 100 χρόνων του, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα - Νταμαρακίων. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και της μητέρας μας ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που «έφυγαν» πλήρεις ημερών και αγώνων, προσφέρουμε για τα 100χρονα του τιμημένου ΚΚΕ 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω της ΚΟΒ Αερομεταφορών της ΚΟ Αττικής.

Γιάννης - Βάλια - Νικολέττα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΓΑΛΙΟΥ, που γεννήθηκε το 1929 στο χωριό Ελαφος Αγιάς Λαρίσης και ήταν μαχητής του ΔΣΕ, στη συνέχεια πολιτικός πρόσφυγας στην Ουγγαρία και από τον επαναπατρισμό του και έπειτα έζησε στη Θεσσαλονίκη, η κόρη του Ρόζα και ο φίλος του Θόδωρος Γηρούσης προσφέρουν, μέσω της ΚΟ Ντεπώ, 40 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μας ΠΑΛΑΣΚΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, από το Γκόρι της Γεωργίας, και του συζύγου της ΠΑΛΑΣΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, γιατρού, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και αφοσιωμένων μέχρι το τέλος της ζωής τους στο ΚΚΕ, στο οποίο δώρισαν το σπίτι τους, οι σύντροφοι της ΚΟΒ Ντεπώ Κ/Α Τομέα Θεσσαλονίκης προσφέρουν το ποσό των 140 ευρώ.

ΛΟΥΛΗ ΠΑΛΟΥΜΠΗ
ΛΟΥΛΗ ΠΑΛΟΥΜΠΗ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του κομμουνιστή, του λαϊκού αγωνιστή, του υπέροχου αδερφού και συντρόφου μας ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (του δικού μας Κόλια), που 19χρονος πολέμησε ηρωικά τους Γερμανούς ναζί κτηνανθρώπους, τους Ιταλούς και Βούλγαρους φασίστες και τους ντόπιους ταγματασφαλίτες συνεργάτες τους.

Για τους πατριωτικούς αγώνες του οι μεταπολεμικές αντιδραστικές κυβερνήσεις των ανδρεικέλων Παπάγου - Καραμανλή, των γερο - Παπανδρέου, Σοφούλη και χουντικών τον «ανταμείψανε» με 22 χρόνια εξορίας σε Μακρόνησο, Αϊ - Στράτη, Γυάρο κ.α. υποβάλλοντάς τον, όπως και χιλιάδες κομμουνιστές, αγωνιστές, σε μεσαιωνικά βασανιστήρια για να τον ταπεινώσουν στα μάτια της εργατικής τάξης, του λαού και του ΚΚΕ.

Ομως, δοκιμασμένος κομμουνιστής, μαζί με τις χιλιάδες συντρόφους του, γελοιοποίησε τις αντιδραστικές κυβερνήσεις, τους βασανιστές και τους πάτρονές τους, τιμώντας έτσι τους αγώνες του και μένοντας πιστός κι αλύγιστος στα ιδανικά και στις αρχές του ΚΚΕ, συμβάλλοντας έτσι και στο ατσάλωμα του αγωνιστικού ηθικού και των νέων αγωνιστών συντρόφων.

Επίσης, στη μνήμη του ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ, άξιου και πιστού κομμουνιστή, με πολλά χρόνια εξορίας και φυλακής, που αντιμετώπισε με το κεφάλι ψιλά όλες τις διώξεις, τα βασανιστήρια μένοντας πιστός στο ΚΚΕ και στους εργάτες, που τον τιμούσαν επανεκλέγοντάς τον πρόεδρου του Σωματείου των Οικοδόμων της Πόλης και του Νομού Θεσσαλονίκης, που «έφυγε» από τη ζωή στις 24/3/1988, οι αδερφές Λιούσα Καζαντζιάν - Παπαδοπούλου και Μαρία Παπαδοπούλου, τιμώντας την άσβεστη μνήμη του Νίκου Παπαδόπουλου και του γαμπρού του Ανδρόνικου Καζαντζιάν, συζύγου της Λιούσας, προσφέρουν στο ΚΚΕ 300 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της μάνας μου ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, το γένος Μανωλοπούλου, της αδερφής της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, το γένος Μανωλοπούλου, και του θείου μου ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ (Μανωλογιάννη) που ήταν οι πρώτοι που μου δίδαξαν την αλήθεια για την Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και τον Δημοκρατικό Στρατό, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας Νοτιοδυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής.

Συντροφικά, Δημ. Κανελλόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου μου ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω για τα πρώτα 100 χρόνια του Κόμματός μας 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας Νοτιοδυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής.

σ. Δ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 11 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ (φωτ.). Από τα μικρά του χρόνια εντάχθηκε στις γραμμές της ΕΠΟΝ. Το 1940 τον συνέλαβαν οι κατακτητές και τον φυλάκισαν στο Μεσολόγγι κάτω από άθλιες συνθήκες, όπου κινδύνευσε η ζωή του από την πείνα και τις κακουχίες. Στη διάρκεια της Κατοχής έδρασε μέσα από τις γραμμές του εφεδρικού ΕΛΑΣ στην Αθήνα. Για τη δράση του συνελήφθη και μεταφέρθηκε στις φυλακές στα Βούρλα και από εκεί στην κόλαση της Μακρονήσου.

Την περίοδο της χούντας τον έπιασαν και τον χτύπησαν στο Β' Αστυνομικό Τμήμα της Πλάκας. Στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν ξέσπασε η κρίση στο παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα και στο εσωτερικό του Κόμματός μας, στάθηκε αταλάντευτα απέναντι στον προδοτικό ρόλο των οπορτουνιστών. Θυμάμαι ακόμα όταν ήρθε στο σπίτι μου μια μέρα του 1991 και μου έκανε την ερώτηση που έκανε ο σ. Στάλιν όταν οι ναζί ήταν προ των πυλών της Μόσχας: «Θα υπερασπιστούμε το κόμμα μας, ναι ή όχι;». Φυσικά, πήρε την απάντηση που έπρεπε. Μέχρι το τέλος της ζωής του στάθηκε ανυποχώρητα στο πλευρό του τιμημένου ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος για πολλές δεκαετίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη του αδερφού του, ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ στην Κεφαλονιά, και όλων των Ελλήνων κομμουνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του κομμουνισμού, τιμώντας τα 100χρονα του Κόμματος, προσφέρουμε η σύντροφος Θεώνη, τα παιδιά του Γεράσιμος, Γιώργος, Βασιλική, Σταυρούλα, τα εγγόνια Θεώνη, Κατερίνα, Γιάννης, τα δισέγγονα Αναστασούλα και Σταυρούλης που δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν, και η ανιψιά του Μαρία 300 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κουκακίου.

***

ΦΩΤΟ 2

Η σ. Θεώνη Αραβαντινού στη μνήμη των γονιών της ΠΑΝΑΓΗ (φωτ.) και ΠΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ (φωτ.), των αδερφών της ΑΓΓΕΛΟΥ, ΝΙΚΟΛΑ, ΚΑΙΤΗΣ και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, των αγωνιστών της ζωής ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΑΠΤΗ και των κομμουνιστών της Κεφαλονιάς ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΥ, προσφέρει 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κουκακίου για τα 100 χρόνια του τιμημένου ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Η Ντίνα και η Ζωγράφα Μαρίνη προσφέρουν 50 ευρώ στην ΚΟ Κολωνού, στη μνήμη των συντρόφων ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΕΝΑΤΟΥ (φωτ.), ΛΟΥΛΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗ (φωτ.), ΓΙΩΡΓΟΥ ΩΡΕΟΠΟΥΛΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΟΥ.

***

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας και αξέχαστου συντρόφου και φίλου ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΠΕΡΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα πριν από τριάμισι χρόνια, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εικαστικών.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ειρήνη, Θοδωρής


ΤΑΣΟΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΠΑΓΩΝΑ
ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΠΑΓΩΝΑ

ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΛΑΣΚΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΛΑΣΚΑ

ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ (ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΟΣ)
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ (ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΟΣ)

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ

Δασκαλοπούλου Ασπασία
Δασκαλοπούλου Ασπασία

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΜΟΥΚΗ ΚΑΤΡΑΓΓΕΛΙΔΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΜΟΥΚΗ ΚΑΤΡΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ