Παρασκευή 4 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Κυκλοφορεί αύριο ο «Οδηγητής» του Γενάρη

«Τη νέα χρονιά η νεολαία να κάνει τη διαφορά! Με ισχυρό ΚΚΕ στον αγώνα για σύγχρονα δικαιώματα στη μόρφωση και τη ζωή!». Με αυτό το κάλεσμα στο εξώφυλλό του κυκλοφορεί αύριο Σάββατο ο «Οδηγητής» του Γενάρη του 2019, που με το βλέμμα στραμμένο στις σημαντικές μάχες αυτής της χρονιάς έχει στην ύλη του αρθρογραφία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς και για θέματα που αφορούν την ΕΕ.

Ακόμα, στην πλούσια ύλη του οι αναγνώστες θα βρουν άρθρα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και σχόλια για τους αγώνες και τη ζωή των μαθητών, των φοιτητών, των σπουδαστών των δημόσιων ΙΕΚ, των νέων εργαζομένων.

Επίσης, στην πλούσια αρθρογραφία του «Οδηγητή» ξεχωρίζουν:

  • Ρεπορτάζ από την αποστολή της ΚΝΕ στη Ν. Αφρική.
  • Ρεπορτάζ από επίσκεψη του «Οδηγητή» στο σχολείο του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης (Φυλακές Ανηλίκων) Αυλώνα.
  • Αρθρο για τη «νεανική επιχειρηματικότητα».
  • Καζαμίας 2019.
  • Ρεπορτάζ από την εκδήλωση παρουσίασης του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ (1918 - 1949) και από το 5ο Επιστημονικό Συνέδριο της ΚΕ του ΚΚΕ για τη λογοτεχνία, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο Δεκέμβρη και πολλά ακόμα άρθρα, σχόλια αλλά και πολιτιστικές προτάσεις.

Στο τεύχος Γενάρη του «Οδηγητή» συνεχίζεται, επίσης, ο δημόσιος προσυνεδριακός διάλογος, που θα ολοκληρωθεί στο επόμενο τεύχος, καθώς το 12ο Συνέδριο της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί στις 15 - 17 Φλεβάρη. Οπως έχει ανακοινώσει η Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου, θα δέχεται άρθρα μέχρι τις 17 Γενάρη στο email: prosynedriakos@kne.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ