Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον Α' όμιλο συνεχίζεται σήμερα το Κύπελλο Ελλάδας, με 6 αγώνες από τέσσερις ομίλους.

Πιο συγκεκριμένα, στον Α' όμιλο παραμένει ανοιχτή η 2η θέση, με το Αιγάλεω και τον Πανσερραϊκό να διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τους ΑΕΚ και Πανελευσινιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αιγάλεω, που υποδέχεται στις 15:30 (ΑΛΤΕΡ) την «Ενωση», έχει 8 βαθμούς ενώ η ομάδα των Σερρών, που φιλοξενείται από το Ναυπακτιακό Αστέρα την ίδια ώρα, έχει 5 βαθμούς και χρειάζεται τη νίκη στο παιχνίδι αυτό αλλά και την ήττα της ομάδας του «Σίτυ» προκειμένου να έχει ελπίδες για πρόκριση.

Για τον ΣΤ' όμιλο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ομώνυμη ομάδα του Αγίου Νικολάου (20:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) σε εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω στο... βουρκωμένο γήπεδο του Κορυδαλλού και τα παραλειπόμενα από τον αγώνα αυτό, θα επιδιώξουν να κλείσουν με άλλη μια επιτυχία την προκριματική φάση του θεσμού. Σε ό,τι αφορά τα παραλειπόμενα του αγώνα της περασμένης Κυριακής, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από την ΕΠΑΕ να επαναληφθεί ο αγώνας με το Αιγάλεω καθώς, όπως παραδέχτηκε και ο Στ. Γιαννακόπουλος, εκβίασε το πέναλτι που τελικά, έδωσε και τη νίκη στους πρωταθλητές. Πάντως, στην πρώτη συνεδρίαση της ΕΠΑΕ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αυτό, αν και σε άλλες περιπτώσεις τέτοιες προτάσεις έχουν απορριφθεί.

Για τον ίδιο όμιλο, η Λάρισα υποδέχεται την Καλαμάτα (15:30). Οι δύο ομάδες, έχουν χάσει ήδη το τρένο της επόμενης φάσης, καθώς οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 6 βαθμούς, ενώ η «Μαύρη Θύελλα» είναι στην τελευταία θέση.

Στον Η' όμιλο, ο Πανελευσινιακός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου (15:30). Οι παίκτες της Ελευσίνας θέλουν τη νίκη περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους παρά για να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης, καθώς αυτό το έχει πάρει η Χαλκηδόνα. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας, θέλουν για τον ίδιο λόγο τη νίκη, καθώς από την τελευταία θέση του πίνακα στον όμιλο δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι άλλο.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός, δοκιμάζεται στην Πάτρα απέναντι στον τοπικό Πατραϊκό για τον Ι' όμιλο (18:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Οι «πράσινοι» θέλουν να γυρίσουν στις νίκες, με αρχή στην Πάτρα, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν την επικράτηση ή ένα θετικό αποτέλεσμα για να τονώσουν την ψυχολογία τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ