Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ μπροστά στο 12ο Συνέδριο

Στην τελική ευθεία για το 12ο Συνέδριο βρίσκεται η ΚΝΕ και οι Οργανώσεις της αυτήν την περίοδο πραγματοποιούν εκδηλώσεις και συζητήσεις σε όλη τη χώρα με τίτλο: «Ελα μαζί μας, με την ΚΝΕ, στον αγώνα για έναν κόσμο "στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων", τον Σοσιαλισμό».

Τέτοιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται:

  • Πέμπτη 7 Φλεβάρη:

Στο Ηράκλειο, στο «Νυν και αεί», στις 19.30. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαγνήσαλης, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

  • Παρασκευή 8 Φλεβάρη:

Στην Ξάνθη, στις 20.30, στο Πολυτεχνείο Ξάνθης (Προκάτ). Θα μιλήσει ο Ηλίας Αργυρόπουλος, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης.

  • Σάββατο 9 Φλεβάρη:

Στον Πειραιά, στις 18.30, στο παλιό εργοστάσιο Καχραμάνογλου. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η ΤΟ Α' Αθήνας πραγματοποιεί εκδήλωση, στις 19.30, στα γραφεία της ΚΟΒ 1ου Διαμερίσματος Αθήνας (Βερανζέρου 1). Θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος του ΚΣ.

Οι ΟΒ Αργυρούπολης - Γλυφάδας - Ελληνικού πραγματοποιούν εκδήλωση, στις 20.00, στο δημαρχείο Αργυρούπολης. Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ.

Οι ΟΒ Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Ηρακλείου πραγματοποιούν εκδήλωση στις 19.00, στη Νέα Ιωνία (στο «Ionian cafe» - πλησίον ΗΣΑΠ). Θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ.

Στον Βόλο, στις 19.00, στο κτίριο του Πανεπιστημίου (Αίθουσα Μ - Θόλος) στο Βόλο. Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Σίμος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις και βίντεο - αφιέρωμα στα 50 χρόνια της ΚΝΕ.

Στην Κοζάνη, στις 13.00, στο Πολυτεχνείο. Θα μιλήσει ο Κώστας Ιωσηφίδης, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Στη Λάρισα, στις 19.00, στο κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής (πλατεία Ταχυδρομείου). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Στη Ρόδο, στις 18.30, στο παράρτημα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, κτίριο «Κλεόβουλος» - αμφιθέατρο ισογείου. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας Περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας.

  • Κυριακή 10 Φλεβάρη:

Στα Τρίκαλα, στις 12.00, στο καφέ «Σουίτα». Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Σίμος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει βίντεο - αφιέρωμα στα 50 χρόνια της ΚΝΕ.

Στην Καρδίτσα, στις 19.00, στο μαγαζί «Μικρό παλάτι». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει βίντεο - αφιέρωμα στα 50 χρόνια της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ