Σάββατο 16 Μάρτη 2019 - Κυριακή 17 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Οι αστυνομικοί να στηρίξουν το ΚΚΕ που είναι πολύτιμος συμπαραστάτης στον αγώνα τους

Συζήτηση με τον Χρ. Καμζέλα, υπαστυνόμο β' ε.α.

Ο «Ριζοσπάστης» συνάντησε και συζήτησε με τον Χρήστο Καμζέλα, υπαστυνόμο β' ε.α., για το τι πρέπει να ψηφίσει ο αστυνομικός σε όλες τις επερχόμενες εκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και βουλευτικές.

-- Γιατί ο αστυνομικός πρέπει να ψηφίσει στις εκλογές ΚΚΕ και «Λαϊκή Συσπείρωση»;

-- Το ΚΚΕ είναι πολύτιμος συμπαραστάτης μας, προκειμένου οι αστυνομικοί εν ενεργεία και απόστρατοι να οργανώσουμε τη δική μας αντίσταση για τα δίκαια αιτήματά μας, μέσα από τις ενώσεις μας και τη συμπόρευση με το εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Μας στηρίζει να οργανώσουμε την πάλη μας μαζί με το λαό ενάντια στις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής, που πλήττει τους αστυνομικούς και τους υπόλοιπους εργαζόμενους και μέρα με τη μέρα μας κάνει από φτωχούς φτωχότερους.

Είναι ο μόνος πολιτικός χώρος που αγωνίζεται μέσα στη Βουλή και έξω από αυτήν, μαζί μας στο δρόμο της διεκδίκησης, του αγώνα, στηρίζοντάς μας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει να κάνει με την οργάνωσή μας μέσα στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Μας συμπαραστέκεται στην προσπάθεια για την απομόνωση της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, των νοσταλγών του Χίτλερ, της χούντας και γενικότερα του φασισμού στο χώρο μας, που εμφανίζονται δήθεν ως υποστηρικτές των αιτημάτων μας και πατριώτες, αλλά στην ουσία είναι υπέρ της καταστολής σε κάθε διεκδίκηση, σε κάθε δικαίωμα, γνήσιοι υποστηρικτές της πλουτοκρατίας και είναι κατά του συνδικαλισμού στις Ενοπλες Δυνάμεις.

-- Γιατί ο αστυνομικός και τώρα και ποτέ δεν πρέπει να στραφεί και να καταστέλλει το λαϊκό κίνημα που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του;

-- Επειδή προερχόμαστε από λαϊκές φτωχές οικογένειες, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούμε την ταξική μας καταγωγή και να στρεφόμαστε κατά του λαϊκού κινήματος, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Για όλα τα παραπάνω, καλώ τους συναδέλφους, που προέρχονται από λαϊκά στρώματα, ξεπερνώντας οποιεσδήποτε ενστάσεις και πολιτικές διαφορές, στις ερχόμενες κρίσιμες βουλευτικές εκλογές, τις ευρωεκλογές, αλλά και στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, να στηρίξουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να φτάσει παντού η Διακήρυξη της ΚΕ για τις ευρωεκλογές (2014-01-26 00:00:00.0)
ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ πού ψηφίζεις (2009-06-03 00:00:00.0)
Πώς ψηφίζουμε (2009-05-21 00:00:00.0)
Ποιοι και πώς ψηφίζουν στις ευρωεκλογές (2009-02-28 00:00:00.0)
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία (2004-06-02 00:00:00.0)
Πώς ψηφίζουν Ελληνες του εξωτερικού και ετεροδημότες (2004-03-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ