Τετάρτη 10 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Μαθητικό ραντεβού και στον Εύοσμο

Με σύνθημα «Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου. Με δυνατό ΚΚΕ #kane_ti_diafora!», θα διεξαχθεί και το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στον Εύοσμο, το Σάββατο 13 Απρίλη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία της πόλης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης Ορέστης Θεοδωρίδης, μαθητής του 1ου ΓΕΛ Μενεμένης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Ευόσμου - Κορδελιού, Θανάση Κοκονά.

Το Φεστιβάλ περιέχει πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει παιχνίδια, επιδείξεις σύγχρονου χορού και breakdance, έκθεση σκίτσου ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό, κολάζ με θέμα «5+1 πράγματα που δεν ήξερες για την ΕΕ», καλλιτεχνικές δημιουργίες μαθητών ΕΠΑΛ ενάντια στον πόλεμο και προβολή βίντεο με θέμα «Το ΕΠΑΛ αλλιώς», έκθεση πρωτότυπων εικαστικών έργων με θέμα «100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - Προσφυγιά η πληγή των λαών» του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή». Το Μαθητικό Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με συναυλίες μαθητικών συγκροτημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ