Παρασκευή 12 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αστυνομική επιχείρηση με προσαγωγές

Επιχείρηση με 102 προσαγωγές αλλοδαπών που διέμεναν σε κατειλημμένα κτίρια πραγματοποίησε χτες το πρωί η Αστυνομία στα Εξάρχεια. Δεκάδες αστυνομικοί των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, και της Ασφάλειας αναπτύχθηκαν στην περιοχή και πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο κτίρια στην οδό Τζαβέλλα.

Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στο τμήμα Αλλοδαπών για διασταύρωση στοιχείων. Κατά πληροφορίες πρόκειται για άτομα που δεν έχουν καταγραφεί. Θα ελεγχθεί κατά πόσον έχουν ζητήσει άσυλο, αλλά και κατά πόσον εμπλέκονται σε παράνομες ενέργειες. Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και η 49χρονη ημεδαπή η οποία είχε διαφύγει κατά τη διάρκεια της επιχείρησης του Λιμενικού την προηγούμενη Πέμπτη. Η χτεσινή επιχείρηση έγινε με εισαγγελική εντολή, η οποία δόθηκε ύστερα από τις ενέργειες που είχαν κάνει οι ιδιοκτήτες των κτιρίων που βρίσκονταν σε κατάληψη.

Οπως δήλωσε ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο κτίρια, είχε ζητήσει την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών και δόθηκε η εντολή εκκένωσης. Το ένα κτίριο ήταν νοικιασμένο στο Δημόσιο Ψυχιατρείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ