Παρασκευή 12 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΕΟΛΑΙΑ
Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ

«Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου. Με δυνατό ΚΚΕ κάνε τη διαφορά!» είναι το κάλεσμα που απευθύνει η ΚΝΕ στους μαθητές μπροστά στα φετινά Μαθητικά Φεστιβάλ, που θα απλωθούν σε γειτονιές της Αττικής και σε όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 13 Απρίλη, Μαθητικά Φεστιβάλ γίνονται στο Περιστέρι, στην πλατεία Δημαρχείου, όπου θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, αλλά και στο Θησείο, όπου θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των Φεστιβάλ αυτών έχει ως εξής:

Στο Περιστέρι, η έναρξη των εκδηλώσεων είναι στις 7 μ.μ. και η ομιλία του Ν. Αμπατιέλου στις 7.30 μ.μ. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν δρώμενο από μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου, παράσταση «Καθαρή Εξόδιος» με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη - «Τσολιάς εν δε Τσόλια μπαντ», συναυλία με τους Altera Vita, hip - hop με τους Frank, Σφάλμα και Rhyme Riot, εκθέσεις βιβλίου, αντιπολεμικού σκίτσου κ.ά.

Στο Θησείο, το Φεστιβάλ θα γίνει στο σταθμό του ΗΣΑΠ από τις 6 μ.μ. με: Επίδειξη από ομάδες χορού, συναυλίες με μαθητικά συγκροτήματα, stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, μεγάλη συναυλία με τον Μύρωνα Στρατή, ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει και escape room ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Στη Χαλκίδα

Επίσης, στη Χαλκίδα, το Σάββατο 13 Απρίλη, θα γίνει Μαθητικό Φεστιβάλ, από τις 5 μ.μ., στο 2ο ΕΠΑΛ, με: Θεατρικό σκετς με τίτλο «Η ΕΕ μέσα από τα σχολικά βιβλία» από μαθητές του ΓΕΛ Βασιλικού. Προβολή βίντεο που έφτιαξαν μαθητές των σχολείων των Ψαχνών. Διαδραστικό πείραμα για τον ηλεκτρισμό, με θέμα «Από τον Θαλή στη... ΔΕΗ». Συζήτηση με θέμα «Η μόρφωση και η ζωή μας στο στόχαστρο κυβερνήσεων και ΕΕ. Ποια η πρόταση της ΚΝΕ;». Συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα.

Στο χώρο του Φεστιβάλ οι μαθητές θα μπορούν να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια και escape room με θέμα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενώ θα γίνει και η βράβευση της νικήτριας ομάδας του τουρνουά μπάσκετ που έγινε στις 7/4 στη Νέα Αρτάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ