Πέμπτη 2 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΠΙΕΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για τον τραυματισμό της 8χρονης

Ωρες αγωνίας συνεχίζουν να ζουν οι γονείς της 8χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα στις Θεσπιές Βοιωτίας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Χτες, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών οδηγήθηκε ο 54χρονος που συνελήφθη από την Ασφάλεια Λιβαδειάς και κατηγορείται ότι πυροβολούσε κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι η 8χρονη Αλεξία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα. Σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση, από το 38άρι περίστροφο που κατείχε ο 54χρονος προέρχεται η σφαίρα που χτύπησε το κορίτσι.

Το περίστροφο εντοπίστηκε στη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας που έγινε στο σπίτι του κατηγορούμενου στην Αθήνα, ενώ στο σπίτι του στο Λεοντάρι Βοιωτίας είχαν βρεθεί από την αρχή τέσσερις κάλυκες από το περίστροφο που φέρεται να είχε κρύψει σε γλάστρα. Το περίστροφο, σύμφωνα με την Αστυνομία, «βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο της οικίας του, σε περιοχή της Αττικής, επιμελώς κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου».

Ο 54χρονος είναι ιδιοκτήτης βενζινάδικου και ήταν ένα από τα άτομα παρέας στο Λεοντάρι, στα οποία είχαν επικεντρωθεί από την αρχή οι έρευνες μετά από πολλές μαρτυρίες ότι από εκείνο το σημείο ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ