Παρασκευή 3 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Προκήρυξη άμιλλας για τη διακίνηση του «Οδηγητή» Μαΐου

Το Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ προκηρύσσει άμιλλα ανάμεσα στις Τομεακές Οργανώσεις της Οργάνωσης Περιοχής για τη διακίνηση του εκλογικού φύλλου του «Οδηγητή» του μήνα Μάη.

Θυμίζουμε ότι ο «Οδηγητής» κυκλοφορεί από το Σάββατο 4 Μάη σε μια ειδική προεκλογική έκδοση 16 σελίδων, που θα διακινείται από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ στη μειωμένη τιμή του 1 ευρώ. Το εξώφυλλο του «Οδηγητή» λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μάη καλεί τη νεολαία να στέλνει το μήνυμα για: «Δυνατό ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ενωση της φτώχειας και των πολέμων - Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού».

Οπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του για την άμιλλα το ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ:

«Η άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις να ενισχύσει τις προσπάθειες για ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα στη νεολαία της Κεντρικής Μακεδονίας, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με τις θέσεις και την πρόταση του ΚΚΕ. Τα μηνύματα από τη μέχρι τώρα προσπάθεια είναι ελπιδοφόρα, καθώς υπάρχει μεγάλο κομμάτι νέων που προβληματίζεται, αγωνιά, αγανακτεί με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, και μπορεί να προσεγγίσει το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Το εκλογικό φύλλο του "Οδηγητή" μπορεί να δώσει παραπέρα ώθηση σε αυτές τις προσπάθειες. Με τον "Οδηγητή" στο χέρι να φτάσουμε παντού, σε κάθε γειτονιά, πανεπιστήμιο, σχολείο, χώρο δουλειάς, κατάρτισης, όπου ζει, μορφώνεται και εργάζεται η νέα γενιά.

Μπορούμε να φτάσουμε σε πολλούς περισσότερους, σε όσους έχουν συμφέρον να ακούσουν τη ριζοσπαστική και μόνη φιλολαϊκή πρόταση, αυτή του ΚΚΕ!

Η άμιλλα που προκηρύσσεται ανάμεσα στις Οργανώσεις γίνεται με κριτήρια:

  • Το ποσοστό κάλυψης του πλάνου τους.
  • Τον αριθμό νέων που προμηθεύτηκαν τον "Οδηγητή".

Οι πρώτες ΤΟ και ΟΒ θα βραβευθούν από την Οργάνωση Περιοχής κατά τη διάρκεια του Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ