Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Γιάννης ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ

Γιος του εκλεγμένου βουλευτή με την ΕΔΑ το 1958, Γιάγκου Κοντουδάκη

Σήμερα, που με καινούριες μάσκες, το παλιό κακό προσπαθεί να ξεγελάσει το λαό πως θέλει το καλό του. Σήμερα, που λογής λογής δάσκαλοι δασκαλεύουν τους ανθρώπους πως άλλος δρόμος από την υποταγή και το συμβιβασμό δεν υπάρχει και του ζητούν να σκύψει για να τον φορτώσουν κι άλλα βάρη. Σήμερα, που τα βάρη αυτά πολλαπλασιάζονται, γιατί, όπως πάντα, το κεφάλαιο που τα γεννά στους άλλους τα φορτώνει.

Σήμερα που η επίθεση στις συνειδήσεις γίνεται φανερά μα και ύπουλα. Σήμερα, που το φίδι το βγάζουν απ' την τρύπα οι πατεράδες του, οι κεφαλαιοκράτες, για να σπείρουν το μίσος μέσα στους λαούς και να τους υποτάξουν.

Είναι ανάγκη:

Από την Κίσαμο έως την Ορεστιάδα, από τη Ζάκυνθο έως τους Φούρνους, σε κάθε Κοινότητα, κάθε δήμο και Περιφέρεια, σε όλη τη χώρα για απάντηση στο ιερατείο κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ενωσης, να ενισχυθεί και να πλατύνει το κύμα αντίστασης στη φωνή και στη δράση των εχθρών του λαού.

Να τιμωρηθούν και να απομονωθούν πολιτικά εκείνοι που τα δακρυγόνα των πορειών για να φύγουν οι βάσεις του θανάτου, τα έκαναν λιβάνι στα πόδια του «διαβολικά καλού Τραμπ». Αυτοί που την ελπίδα που ερχόταν την έβαλαν να υπογράψει μαζί με τους άλλους λαοπλάνους το 3ο μνημόνιο και την παραπέρα εξαθλίωση του λαού.

Να τελειώνουμε με αυτούς. Να τελειώνουμε με όσους γεμίζουν τον αέρα με τα «θα» τους για το καλό των ανθρώπων, αλλά χάνουν τα λόγια τους όταν πρέπει να πουν τι έχουν κάνει έως τώρα για τον τόπο.

Ο τροχός που αιώνες τώρα σπρώχνουν οι άνθρωποι του μόχθου για να πάει η κοινωνία μπροστά, χαράζει το δρόμο. Να φουσκώσει κι άλλο το ποτάμι του συνειδητού και ταξικού κινήματος με περισσότερους αγωνιστές εκλεγμένους σε Κοινότητες, δήμους, Περιφέρειες, Βουλή και Ευρωβουλή.

Να σταματήσουμε την κατρακύλα της εξυπηρέτησης των αντιλαϊκών συμφερόντων. Να τους δυσκολέψουμε στα βρώμικα σχέδιά τους. Να πορευόμαστε κάτω από τη δική μας, δοκιμασμένη σημαία του αγώνα. Για την οικοδόμηση της καινούριας ζωής. «Λαϊκή Συσπείρωση» και ΚΚΕ τώρα! Κόκκινο παντού!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ