Τετάρτη 22 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Σύσκεψη με τους οικότροφους του ΤΕΙ Χαλκίδας

Σε σύσκεψη με οικότροφους φοιτητές της Φοιτητικής Εστίας Χαλκίδας προχώρησαν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΤΕΙ Στερεάς. Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ψυχαγωγίας, μίλησε ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην ομιλία του ο Θ. Μπίμπας ανέδειξε την ανάγκη στήριξης του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες της 26ης Μάη, τονίζοντας πως «η νεολαία έχει ευκαιρία να δυναμώσει το μοναδικό κόμμα που μάχεται για τα συμφέροντα της λαϊκής πλειοψηφίας».

Αναφέρθηκε στην αξία οι οικότροφοι σπουδαστές να δώσουν δύναμη στο «δικό τους κόμμα», που σταθερά βρίσκεται μπροστά για τα δίκαια αιτήματα της νεολαίας και του λαού, αξιοποιώντας και την πείρα τους από τους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος στη Φοιτητική Εστία και το ΤΕΙ. Να στηρίξουν το Κόμμα, που πάλεψε και παλεύει για την ουσιαστική βελτίωση των όρων ζωής και σπουδών των φοιτητών του πρώην ΤΕΙ Στερεάς και συνολικότερα παλεύει κόντρα στην πολιτική της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων και της ΕΕ.

Κάλεσε τους οικότροφους φοιτητές να στείλουν μήνυμα αντεπίθεσης ότι η νέα γενιά θα καταδικάσει όσους της στερούν τα όνειρα και την πραγματική προοπτική, δίνοντας δύναμη στο ΚΚΕ για να δυναμώσει η σύγκρουση με το σύστημα, την ΕΕ, τις κυβερνήσεις. Να δυναμώσει το ΚΚΕ γιατί έχει σχέδιο για το «σήμερα» και το «αύριο» για να ζήσει η νεολαία όπως πραγματικά της αξίζει, με σύγχρονα δικαιώματα, για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γλέντι, κρασί και μεζέδες και την υπόσχεση για δυνάμωμα της προσπάθειας έτσι ώστε μέχρι τη μέρα των εκλογών να μη χαθεί καμία νεανική ψήφος στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ