Δευτέρα 27 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
ΠΑΤΡΑ
Ο λαός να ολοκληρώσει το βήμα την ερχόμενη Κυριακή

Στον β' γύρο περνάει η «Λαϊκή Συσπείρωση» με εντυπωσιακό ποσοστό. Δήλωση του Κώστα Πελετίδη

Με ποσοστό άνω του 40% περνάει στον β' γύρο η «Λαϊκή Συσπείρωση» Πάτρας, ένα ποσοστό που δείχνει την πλατιά αναγνώριση της αγωνιστικής δημοτικής αρχής από τον πατραϊκό λαό.

Ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πάτρας και εκ νέου υποψήφιος, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Εκεί τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και συνθήματα εκατοντάδες συγκεντρωμένοι, «πνίγοντάς» τον σε αγκαλιές. Μιλώντας τους, εμφανώς συγκινημένος, είπε:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Απόψε ο πατραϊκός λαός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο. Να μείνει ο δήμος στα χέρια του. Ευχαριστούμε τον πατραϊκό λαό που μας τίμησε με την ψήφο του, μας εμπιστεύτηκε με αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό.

Καλούμε όλο τον πατραϊκό λαό, ανεξαρτήτως τι ψήφισε τον πρώτο γύρο, να πάμε την επόμενη Κυριακή ενωμένοι στο γνωστό δρόμο, που έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι ακολουθούμε.

Για να έχουμε μια δημοτική αρχή που δεν θα διαχωρίζει το λαό, θα τον ενώνει στον κοινό αγώνα, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που έχουμε μπροστά μας.

Κανένας να μη λείψει από τον ωραίο και έντιμο αγώνα μέχρι τη νίκη της Κυριακής.

Γιατί αυτή η νίκη θα είναι δική σας».




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ