Σάββατο 8 Ιούνη 2019 - Κυριακή 9 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΓΥΝΑΙΚΑ
Για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών

Το Σάββατο 8 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη εκπαιδευτικών, στα γραφεία του ΚΚΕ στο Ιλιον (Αιάκου 58 & Ιδομενέως).

-- Η ΚΟ Σουηδίας του ΚΚΕ οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στις 5 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Εργαζομένων Μετρό της Στοκχόλμης στο Gullmarsplan, με θέμα «Η συμβολή των μεταναστών της Σουηδίας στη μάχη των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιούλη». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πλατιά σύσκεψη με θέμα «Σχεδιασμός μπροστά στη μάχη των εθνικών εκλογών» διοργανώνει η ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ).

Τη Δευτέρα 10 Ιούνη:

-- Στις 5.30 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου Καλλιθέας.

-- Στις 11 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της ΜΙΝΕΡΒΑ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί σε προεκλογική συγκέντρωση στις 8.30 μ.μ., στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Πρέβεζα Σίτυ». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον νομό Πρέβεζας.

Την Τρίτη 11 Ιούνη:

-- Στις 9.30 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στην Ψυτάλλεια, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στην οδό Σοφοκλέους, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο επέκτασης του Εκπτωτικού Χωριού στα Σπάτα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την ΕΥΔΑΠ στην οδό Λαοδικείας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 12 Ιούνη:

-- Στις 9 π.μ., ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Coca - Cola» στο Σχηματάρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ