Τρίτη 11 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΑΪΝΑΛ 8 CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
Το πάλεψε μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός

Τα έδωσε όλα ο Ολυμπιακός προκειμένου να αναδειχθεί και φέτος πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο, δεν τα κατάφερε όμως και ηττήθηκε στον τελικό του Φάιναλ 8 του Champions League από τη Φερεντσβάρος με 14-13 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 10-10). Η πορεία των «ερυθρολεύκων» κρίνεται πάντως απόλυτα επιτυχημένη. Ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τους πρώτους μήνες έδωσαν και πάλι το «παρών» στην τελική φάση, όπου πέτυχαν μεγάλες νίκες επί της Μπρέσια και της Προ Ρέκο, για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά αντίστοιχα.

Αλλά και στον τελικό, απέναντι στην ισχυρότατη ουγγρική ομάδα, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση και παρόλο που βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο (10-7) κατάφερε να ισοφαρίσει, με δύο γκολ του Γενηδουνιά και άλλο ένα του Φουντούλη, και να στείλει το ματς στα πέναλτι. Εκεί οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τρεις χαμένες προσπάθειες εκατέρωθεν, στη συνέχεια ο Γιάνσικ ευστόχησε για τη Φερετσβάρος και στο τελευταίο χτύπημα για τον Ολυμπιακό ο Αργυρόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης οι Ούγγροι.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 2, Κάκαρης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1, Ζερδεβάς.

Φερεντσβάρος: Γκαρντόνι, Σεντλμάγιερ, Κάλαϊ, Πολ, Βάμος 2, Μέτζεϊ 1, Νίκιτς 1, Γάκσιτς, Γιούνγκερ 2, Βάργκα 1, Γάνσικ, Μίτροβιτς 3, Βογκελ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ