Τρίτη 25 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΜΕΓΑΡΑ
Κινητοποίηση ενάντια στην περιστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας

Από τη χτεσινή κινητοποίηση
Από τη χτεσινή κινητοποίηση
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην περιστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μεγάρων πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα, από την ΚΟΒ Μεγάρων του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη βδομάδα η 2η ΥΠΕ ενημέρωσε με έγγραφό της ότι πλέον το Κέντρο Υγείας Μεγάρων, το οποίο καλείται να «καλύψει» τις ανάγκες πάνω από 40.000 μόνιμων κατοίκων (Μέγαρα, Κινέτα, Αλεποχώρι, Νέα Πέραμος), θα λειτουργεί 5 μέρες τη βδομάδα (Δευτέρα έως Παρασκευή) αντί για 7, από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ., αντί για 24 ώρες το 24ωρο, λόγω έλλειψης προσωπικού...

Με την κινητοποίησή της, η ΚΟΒ Μεγάρων του ΚΚΕ απαίτησε τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας 24 ώρες το 24ωρο, τη στελέχωσή του με επαρκές μόνιμο προσωπικό αποκλειστικής απασχόλησης και σύγχρονο ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό.

Στη διαμαρτυρία τονίστηκε πως δεν μπορούν ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ να κοροϊδεύουν πλέον κανέναν, είναι συνειδητή επιλογή των κυβερνήσεών τους να υποβαθμίσουν τα Κέντρα Υγείας, στο πλαίσιο του βαθέματος της πολιτικής εμπορευματοποίησης της Υγείας.

Οι διαδηλωτές υπογράμμισαν πως δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται για δημόσια, δωρεάν Υγεία, επαρκές μόνιμο προσωπικό και εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ