Τετάρτη 10 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Μια κεφάτη παιδική κατασκήνωση

Για άλλη μια φορά, στο πλαίσιο του Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου, θα διεξαχθεί και παιδική κατασκήνωση για παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού και Γυμνασίου. Παιδιά από όλη την Ελλάδα θα ανταμώσουν στο Καρπενήσι και θα απλώσουν τις δραστηριότητές τους με άξονα το τρίπτυχο: «Μαθαίνουμε - Διασκεδάζουμε - Γινόμαστε μια παρέα». Και πείρα δείχνει - μιας και είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται παιδική κατασκήνωση στο πλαίσιο του Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου - ότι αυτή γίνεται για τα παιδιά που συμμετέχουν κάθε χρόνο μια από τις καλύτερες καλοκαιρινές εμπειρίες τους.

Η παιδική κατασκήνωση θα έχει το δικό της πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που είναι το εξής:

  • Παρασκευή 12 Ιούλη

Πρωί: Αναχώρηση από τις περιοχές, αφίξεις και τακτοποίηση στις σκηνές. Μεσημέρι: Μεσημεριανό φαγητό. Απόγευμα: Επίσκεψη στο Πάρκο του Νεύτωνα, εκπαιδευτικό πάρκο με θέμα τις φυσικές επιστήμες, αλλά και πολλά υπαίθρια παιχνίδια. Βράδυ: Πάρτι με πολλές εκπλήξεις, χορό και τραγούδι. Βραδινό φαγητό.

  • Σάββατο 13 Ιούλη

Πρωί: Ατομική υγιεινή - πρωινό - καθαριότητα χώρου. Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού. Ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες. Μεσημέρι: Μεσημεριανό φαγητό. Απόγευμα: Συμμετοχή στην πορεία και τη συγκέντρωση στο Καρπενήσι. Βράδυ: Προβολή ταινίας - συναυλία.

  • Κυριακή 14 Ιούλη

Από την περσινή παιδική κατασκήνωση του Διημέρου
Από την περσινή παιδική κατασκήνωση του Διημέρου
Πρωί: Ατομική υγιεινή - πρωινό - καθαριότητα χώρου. Πεζοπορία. Αναμνηστικές φωτογραφίες. Μεσημέρι: Αναχώρηση για τις περιοχές.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην παιδική κατασκήνωση πρέπει να έχουν μαζί τους: Υπνόσακο, υπόστρωμα, λεπτή κουβέρτα, παγούρι, φακό, αντηλιακό, αντικουνουπικό. Είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πετσέτα, σαμπουάν κ.λπ.). Ανοιχτόχρωμα - ελαφριά ρούχα, καπέλο, μπουφάν, χοντρά ρούχα για τον ύπνο, αθλητικά παπούτσια. Φάρμακα, εφόσον ακολουθείται κάποια φαρμακευτική αγωγή. Θα υπάρχουν γιατρός και ιατρείο στο χώρο. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις κατά τόπους Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ