Παρασκευή 23 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές προσκλήσεις

Μάντζιος, Ζμπέκος, Χρονάς, Κάλφα, Πετρίδου στη «Μουσική Σκηνή Πειραιά»
Μάντζιος, Ζμπέκος, Χρονάς, Κάλφα, Πετρίδου στη «Μουσική Σκηνή Πειραιά»
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, με μαέστρο τον Λουκά Καρυτινό, παρουσιάζει σήμερα (8.30μ.μ.), στο Μέγαρο Μουσικής, σε πρώτη εκτέλεση το «Κοντσέρτο για άρπα και ορχήστρα» του Αργεντινού συνθέτη Αλμπέρτο Χιναστέρα, με σολίστ τον Ρουμάνο αρπίστα Ι. Ρόντσεα και τη «Μεγάλη» Συμφωνία του Φρ. Σούμπερτ.

  • Εργα Χέντελ, Στράους και Προκόφιεφ παρουσιάζει η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, αύριο (8.30μ μ ) -με ελεύθερη είσοδο- στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης), με σολίστ την σοπράνο Τζούλια Σουγλάκου και μαέστρο τον Αλκη Μπαλτά.
  • Δύο ακόμη μελωδικές βραδιές, σήμερα και αύριο, από τους Κώστα Μάντζιο, Δημήτρη Ζμπέκο, Αγγελο Χρονά, Αννα Μαρία Κάλφα και Χαρά Πετρίδου, στη Μουσική Σκηνή Πειραιά (Ασκληπιού και Κάστορος 48, τηλ. 41.20.510).
  • Τη Δευτέρα ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, του Παναγιώτη Καλατζόπουλου και της Ελλης Πασπαλά στις «Γραμμές» (Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός, 34.14.350). Μαζί τους η Γιώτα Νέγκα.
  • Ολοκληρώνονται την Κυριακή οι παραστάσεις της Σαβίνας Γιαννάτου στη «Σφεντόνα» (Αλεξάνδρας 22) μ' ένα πρόγραμμα «εφ' όλης της ύλης».
  • Αφιερωμένη στον Χρόνη Αηδονίδη είναι η σημερινή βραδιά (8μ.μ.), στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11). Θα μιλήσει ο Λάμπρος Λιάβας. Θ' ακολουθήσει συναυλία παραδοσιακής μουσικής.
  • Ξεκινά σήμερα (10.30μ.μ.) το ροκ τριήμερο στο «Δίαυλο» (Δράκου 9, Κουκάκι, 9239588) με τους «Magic de Spell» και τους «No Habla».
  • Ο Πέτρος Δουρδουμπάκης και ο Κώστας Παυλίδης τραγουδούν την Κυριακή (10μ.μ.), στη «Σκιά του Φεγγαριού» (Ασκληπιού 91).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ