Τρίτη 30 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συγχαρητήρια για τις ελληνικές επιτυχίες

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για τις πρόσφατες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών σε διεθνείς διοργανώσεις εξέδωσε το Τμήμα Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Για την επιτυχία του Κριστιάν Γκολομέεφ αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια στον Κριστιάν Γκολομέεφ για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50 μέτρα ελεύθερο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στηω Γκουανγκτζού της Νότιας Κορέας. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους αθλητές της ελληνικής αποστολής, που πήραν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς και στους προπονητές και στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, που συνόδευσαν την αποστολή».

Για τις επιτυχίες στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας Κ23 σημειώνει:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή, αφού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξήχθη στις ΗΠΑ, κατέλαβε την 4η θέση στον πίνακα των μεταλλίων, αφήνοντας πίσω υπερδυνάμεις όπως οι ΗΠΑ, η Ελβετία και η Ολλανδία.

Στις γυναίκες, μια μέρα μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης των Κυρίδου - Μπούρμπου στην κατηγορία της δικώπου άνευ, η Αννέτα Κυρίδου μαζί με την Δήμητρα Τσαμοπούλου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ.

Συγχαρητήρια επίσης τόσο στους Γιάννη Καλανταρίδη και Θανάση Παλαιοπάνο που με τη σειρά τους κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, όσο και στον Στέφανο Ντούσκο, που μετά από μια συγκλονιστική κούρσα, που κρίθηκε στα τελευταία μέτρα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ αγοριών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ