Τετάρτη 31 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
«Τίτλοι τέλους» για την Κύμη

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Κύμη, γνωστοποιώντας ότι αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία της ομάδας έπειτα από εννιά χρόνια ύπαρξης. Ουσιαστικά πρόκειται για την οριστικοποίηση της συγχώνευσής της με το Λαύριο, το οποίο υποβιβάστηκε πέρυσι αλλά στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων θα πάρει τη θέση της ομάδας της Εύβοιας στην Basket League.

ΑΕΚ: Μια ανάσα από την απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται η «Ενωση», με τον νεαρό φόργουορντ να αποτελεί την επιλογή του κόουτς της ΑΕΚ Παπαθεοδώρου για αντικαταστάτη του αποχωρήσαντος Ντούσαν Σάκοτα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών για συμβόλαιο 2+1 ετών, για να ανακοινωθεί όμως θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα, και κυρίως το να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ο παίκτης, καθώς έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Το δρόμο για την αποδέσμευσή του ανοίγουν οι μεγάλες οφειλές του «Δικεφάλου του Βορρά», με πιθανά σενάρια είτε μια συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων είτε προσφυγή του παίκτη. Μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Ιωνικός Νικαίας: Την απόκτηση του 35χρονου Αμερικανού γκαρντ Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος σύλλογος της Κοκκινιάς. Πρόκειται για τον πέμπτο ελληνικό «σταθμό» στην καριέρα του Μπαρτ, μετά από την Ολυμπιάδα Πάτρας, τον Απόλλωνα Πάτρας, τον Φάρο Λάρισας και το Ρέθυμνο πέρυσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ