Τετάρτη 31 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ντεμπούτο Ολιβέιρα στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Η ώρα για το ντεμπούτο του Νέλσον Ολιβέιρα με την ΑΕΚ φτάνει σήμερα, με τον Πορτογάλο επιθετικό να αναμένεται να αγωνιστεί στο διεθνές φιλικό της «Ενωσης» με την τουρκική Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ (20.30 - Νοvasports 3). Ο παίκτης, που ήδη έχει συμπληρώσει 10 μέρες στην ομάδα, είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το φιλικό με τη Λαμία, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί. Αντίθετα με τον Ολιβέιρα, εκτός αποστολής έμειναν οι Οικονόμου, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκης, καθώς και ο ανέτοιμος Μπακάκης.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πρασίνων» επέστρεψε από την Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αυτές τις μέρες στην Αθήνα και την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Γαλατασαράι.

Πανιώνιος: Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της απόκτησης του Φίλιππου Σέλκου από τους «κυανέρυθρους». Ο 19χρονος, που συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι, θα υπογράψει μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τη γερμανική Πάντερμπορν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ