Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 - Κυριακή 11 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλες εκδηλώσεις
  • Την Κυριακή 11 Αυγούστου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις τιμής στον Δημοκρατικό Στρατό Σάμου, με την κεντρική εκδήλωση στο Πάνδροσο στις 11 π.μ. Πρόκειται για μια εκδήλωση προς τιμήν όλων των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου στο πρόσωπο του στρατιωτικού αρχηγού Γιάννη Μαλαγάρη, μιας και φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την τελευταία μάχη στην Καλλιθέα και τον ηρωικό θάνατο του συνταγματάρχη του ΔΣΣ και των συντρόφων του.
  • Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ηρωικούς μαχητές των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ και ΔΣΕ και τους εκτελεσθέντες κομμουνιστές οργανώνουν την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Καλαβρύτων και οι Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στα Σουδενά (Ανω Λουσούς) Καλαβρύτων Αχαΐας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Λεωφορείο δρομολογεί η ΠΕΑΦΕ (7.30 π.μ.).
  • Το Παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 7 μ.μ., στο Κατσωματάδο Κισσάμου (στο δρόμο για Ελαφονήσι, στο χώρο του μνημείου), για τη μάχη και το συντριπτικό χτύπημα που έδωσε ο ΕΛΑΣ στη Σήραγγα Τοπολίων ενάντια στους Γερμανούς φασίστες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ