Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ
Καλεί σε σύσκεψη φορείς της περιοχής για συντονισμό της δράσης

Σε ανοιχτή σύσκεψη την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ., καλεί τους Εκπολιτιστικούς και Περιβαλλοντικούς Συλλόγους, Δασικούς Συνεταιρισμούς και άλλους φορείς ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μακρυμάλλης, προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους για την προστασία του υπόλοιπου δάσους στην περιοχή της Εύβοιας, καθώς και να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τις φωτιές. Η σύσκεψη θα γίνει στην πλατεία του χωριού (Πλάτανος).

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μελών του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μακρυμάλλης, με θέμα «Αποτελέσματα της φωτιάς στην περιοχή μας και αντιμετώπισή τους». Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει ανάμεσα σε άλλα πως θεωρεί αναγκαίο για την επόμενη μέρα:

«Την άμεση αποζημίωση όλων των πληγέντων χωρίς περιορισμούς και κριτήρια αποκλεισμού. Ειδικότερα να ληφθεί μέριμνα για τους κατ' αποκλειστικότητα κτηνοτρόφους και ρητινοκαλλιεργητές, για τους οποίους η καταστροφή είναι ανεπανόρθωτη. Να ληφθούν εγκαίρως μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας. Να γίνει άμεση καταγραφή των καμένων εκτάσεων και να κηρυχθούν αναδασωτέες, με στόχο να μην αλλάξει η χρήση της γης ούτε για μια σπιθαμή δάσους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ