Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE
Δυσκολίες και προκλήσεις για Ολυμπιακό

Στα δύσκολα, όπως αναμενόταν, με βάση και τις αλλαγές (υπέρ των ισχυρών) που ισχύουν στη διοργάνωση την τελευταία διετία, έριξε τον Ολυμπιακό η κλήρωση της UEFA για τους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι στον 2ο όμιλο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την αγγλική Τότεναμ, την Μπάγερν Μονάχου και τον Ερυθρό Αστέρα.

Πρόκειται για έναν όμιλο με ανεβασμένο βαθμό δυσκολίας. Περιλαμβάνει την αγγλική φιναλίστ του περσινού τελικού, την κάτοχο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα τα τελευταία επτά χρόνια και τον πρωταθλητή Σερβίας Ερυθρό Αστέρα, του γνωστού από τη θητεία στον Πανιώνιο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς. Πάντως η παρουσία της σερβικής ομάδας, με την οποία ο Ολυμπιακός είναι αδελφοποιημένος, θεωρητικά αυξάνει τις πιθανότητές του για την κατάκτηση της 3ης θέσης του ομίλου, αν πάρουμε ως δεδομένο πως Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου θεωρούνται τα φαβορί για τις δυο προνομιούχες θέσεις και θα οδηγηθούν απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Στους υπόλοιπους ομίλους, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 6ος όμιλος με τις Μπαρτσελόνα, Ιντερ, Ντόρτμουντ και Σλάβια Πράγας, ενώ ισορροπημένοι σε δυναμική και προγνωστικά δείχνουν να είναι οι όμιλοι 7ος και 8ος.

Αναλυτικά οι υπόλοιποι όμιλοι του φετινού Champions League: 1ος Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης - Μπριζ - Γαλατασαράι, 3ος Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Αταλάντα, 4ος Γιουβέντους - Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Λεβερκούζεν - Λοκομοτίβ Μόσχας, 5ος Λίβερπουλ - Νάπολι - Σάλτσμπουργκ - Γκενκ, 7ος Ζενίτ - Μπενφίκα - Λιόν - Λειψία. 8ος Τσέλσι - Αγιαξ - Βαλένθια - Λιλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ