Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πλήρωσε το ξεκίνημα ο Απόλλων Σμύρνης

Πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα, ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε την ήττα από τη ρουμανική Οραντέα με 7-6 στην παρθενική του ευρωπαϊκή συμμετοχή. Σημειώνεται πως η ελληνική ομάδα, ως 3η του περσινού πρωταθλήματος, συμμετέχει στον Α' όμιλο της προκριματικής φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, που διεξάγεται στο Σάμπατς της Σερβίας. Σε αυτόν, εκτός της χτεσινής αντιπάλου, συμμετέχουν ακόμα η οικοδέσποινα, ο Ερυθρός Αστέρας, η Γαλατασαράι και η Ντιναμό Μόσχας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης θα κερδίσουν το εισιτήριο για τη Β' προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Στη χτεσινή πρεμιέρα ο Απόλλων αιφνιδιάστηκε από τους αντιπάλους, με αποτέλεσμα να μείνει νωρίς πίσω στο σκορ, με 4-0 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Ωστόσο, στη συνέχεια οι παίκτες του Γιάννη Κατρουζανάκη βελτίωσαν την απόδοσή τους, ανέκαμψαν και κατάφεραν να μειώσουν στο ελάχιστο στο 3ο δεκάλεπτο. Παρ' όλα αυτά, η αντίπαλος πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων, εδραιώνοντας την πρωτοπορία, με τον Απόλλωνα να μειώνει στο φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 0-2, 2-2

Οραντέα: Πιέτλοβιτς, Γκεοργκέσκου Γκ. 1, Ντόμπρε, Ιλισιε 1, Ντραγκομιρέσκου 1, Ζάμπο 2, Ποποβίτσιου, Κόβατς 1, Κολοντρόβτσι, Γκεοργκέσκου Ρ. 1, Τσένκ, Ρέμες, Γκαβρίς.

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανίδης, Ντούχτερ, Μητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μοσκώφ 3, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Γραμματικός, Αλαμάνος, Σπηλιόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή υποχρέωση για τον Απόλλωνα, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 14.00 τη Σάμπατς και στις 19.45 τον Ερυθρό Αστέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ