Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΤΡΑ - 2οι ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Δήλωση του Κ. Πελετίδη για τη λήξη της διοργάνωσης

Με τα οφέλη της επόμενης μέρας όσον αφορά την άθληση και ψυχαγωγία του πατραϊκού λαού να είναι ανύπαρκτα ολοκληρώθηκαν στην Πάτρα οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες. Με αφορμή το κλείσιμο της αυλαίας της διοργάνωσης ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Οι ΙΙ Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες που διοργανώθηκαν στην Πάτρα ολοκληρώθηκαν. Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές όλων των χωρών για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους εθελοντές που για μια ακόμα φορά με τη συμμετοχή τους στήριξαν μια μεγάλη διεθνή αθλητική διοργάνωση. Τον πατραϊκό λαό και τη νεολαία, που παρακολούθησαν τους αγώνες, χειροκρότησαν τους αθλητές για τις προσπάθειές τους, εξέφρασαν την ανθρώπινη και ζεστή φιλοξενία τους, αισθήματα φιλίας και συνεργασίας με τους άλλους λαούς.

Ολες αυτές τις μέρες, γίναμε αποδέκτες θετικών σχολίων και δηλώσεων από όλες τις αποστολές για τις ομορφιές της πόλης μας, τις υποδομές και την καθαριότητα. Για τον υποδειγματικό τρόπο που οι εργαζόμενοι του δήμου και οι υπηρεσίες του ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της διοργάνωσης και των αθλητών.

Οι Παράκτιοι Αγώνες τελείωσαν, ο αγώνας όμως του πατραϊκού λαού συνεχίζεται για να τελειώσουμε το αίσχος του κατεστραμμένου κολυμβητηρίου της Αγυιάς και ν' αποκτήσει η πόλη μας αθλητικές υποδομές για τη δωρεάν άθληση της νεολαίας μας».

Υπενθυμίζεται πως εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου σχεδίου εκμετάλλευσης των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη της διοργάνωσης προς όφελος του λαού της Πάτρας ο δήμος Πάτρας ως ένδειξη διαμαρτυρίας είχε αποσύρει πριν από την έναρξη τον εκπρόσωπό του στην Οργανωτική Επιτροπή. Παράλληλα δεν συμμετείχε επίσημα στις εθιμοτυπικές εκδηλώσεις, με τον Κώστα Πελετίδη και συμβούλους της δημοτικής αρχής να δίνουν το «παρών» ως απλοί φίλαθλοι στις κερκίδες μέσω της αγοράς εισιτηρίων.

  • Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στην εγκατάσταση «Αρτεμις» και ως βασικό θέμα είχε τον αποχαιρετισμό των αθλητών από τις χώρες της Μεσογείου και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ