Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Οι εκδηλώσεις αυτού του Σαββατοκύριακου

Φεστιβαλικά ραντεβού σε μεγάλες πόλεις έχουμε και αυτές τις μέρες:

  • Σάββατο 7 Σεπτέμβρη:

-- Γιάννενα, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων στο Πάρκο Λιθαρίτσια. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα γίνει συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Καβάλα, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων στο Πάρκο Φαλήρου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

-- Αγρίνιο, στο «Παπαστράτειο» Γυμνάσιο. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

-- Καλαμάτα, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων στο Πάρκο Λιμενικού. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με την Νατάσσα Μποφίλιου.

-- Αρτα, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων στην πλατεία Σκουφά. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Θα γίνει συναυλία με την Γιώτα Νέγκα και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι. Θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Μαθητικό Στέκι συζήτηση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

-- Λαμία, στο πάρκο Τσαλτάκη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας. Συναυλία με τα «Κίτρινα Ποδήλατα». Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Σάμος, στην Πορφυριάδα Σχολή, στο Καρλόβασι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

-- Πύργος, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Δυτ. Ελλάδας. Συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.

-- Αγ. Νικόλαος, στη λίμνη Αγ. Νικολάου. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μάνο Παπαδάκη.

-- Καστοριά, στην πλατεία Απόζαρι. Θα μιλήσει ο Κώστας Ιωσηφίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας. Συναυλία με την Μιρέλα Πάχου.

  • Την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη:

Κάλυμνος, στην πλατεία Χριστού. Θα μιλήσει η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ