Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ
«Ξύπνησαν» οι Ισπανοί, «όρθια» η Αυστραλία

Η Αυστραλία επιβλήθηκε της Γαλλίας στο ντέρμπι για την πρωτιά του 12ου ομίλου

Associated Press

Η Αυστραλία επιβλήθηκε της Γαλλίας στο ντέρμπι για την πρωτιά του 12ου ομίλου
Οι νίκες της Ισπανίας επί της Σερβίας και της Αυστραλίας επί της Γαλλίας ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων στους «16».

Στο ντέρμπι για την πρωτιά του 10ου ομίλου οι Ισπανοί, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή τους μέχρι τώρα στη διοργάνωση, επικράτησαν 81-69 των Σέρβων και έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί τους. Με πρωταγωνιστή τον Ρούμπιο (14 πόντοι), οι Ιβηρες, που δεν είχαν πείσει μέχρι τώρα παρά τις τρεις νίκες τους, κυριάρχησαν (13-20, 45-37, 67-56) και «σφράγισαν» την 1η θέση. Από την άλλη η Σερβία δεν κατάφερε να πιάσει τον φρενήρη ρυθμό των προηγούμενων εμφανίσεων και να βρει λύσεις απέναντι στο παιχνίδι της Ισπανίας, ενώ δεν έλειψε και ο εκνευρισμός. Στο άλλο ματς του ομίλου, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Ιταλία νίκησε 94-89 το Πουέρτο Ρίκο.

Στον 12ο όμιλο, η Αυστραλία μετά από συναρπαστικό αγώνα νίκησε 100-98 τη Γαλλία και κατέλαβε την 1η θέση, με μεγαλύτερο κέρδος την αποφυγή των ΗΠΑ στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία. Τα «καγκουρό» με πρωταγωνιστή των Μιλς (30 π.) άντεξαν απέναντι στην τελική αντεπίθεση των Γάλλων, ενώ καθοριστικό ήταν το κλέψιμο του Ντελαβεντόβα στα 5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Στο άλλο ματς του ομίλου η Λιθουανία νίκησε 75-55 τη Δομινικανή Δημοκρατία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ