Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Κ23
Επτά μετάλλια για την Ελλάδα

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 που διεξήχθη στη Λίμνη Ιωαννίνων, με τα ελληνικά κουπιά να κατακτούν 7 μετάλλια (3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα), φέρνοντας τη χώρα μας στην 3η θέση της γενικής κατάταξης. Πρώτη αναδείχθηκε η Ρουμανία με 11 μετάλλια και δεύτερη η Λευκορωσία με 9.

Τα ελληνικά μετάλλια: Χρυσά: Aννέτα Κυρίδου στο Σκιφ Νέων Γυναικών, Μαρία Κυρίδου - Χριστίνα Μπούρμπου στη δίκωπο, Αντώνης Παπακωνσταντίνου -Πέτρος Γκαϊδατζής στο διπλό Σκιφ ελ. βαρών. Ασημένια: Σοφία Θεοχάρη - Αγγελική Αραμπατζή - Ελενα Βαρελοπούλου - Χρυσή Καλίτσα στο τετραπλό Σκιφ ελ. βαρών, Θανάσης Παλαιοπάνος - Γιάννης Καλανδραρίδης στη δίκωπο άνευ. Χάλκινα: Στέφανος Ντούσκος στο Σκιφ, Ελένη Βαρβέρη - Ελένη Βαρελοπούλου στο στο διπλό Σκιφ ελ. βαρών.

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις ελληνικές επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων εξέδωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ. Σε αυτήν αναφέρεται: «Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα της ελληνικής Εθνικής ομάδας, αφού κατάφεραν να χαρίσουν την τρίτη θέση στη χώρα μας, εξασφαλίζοντας τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών, που διεξήχθη στα Γιάννενα. Συγχαρητήρια επίσης στους προπονητές και στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για τη συμβολή τους στην επιτυχία των αθλητών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ