Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
Καταγγελία για το πρόσφατο εργατικό «ατύχημα» στη «ΜΕΓΑ ΑΕ»

Το εργατικό «ατύχημα», που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο χώρο της αποθήκης της επιχείρησης «ΜΕΓΑ ΑΕ», με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, καταγγέλλει το Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου.

Το Συνδικάτο εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον εργαζόμενο, πατέρα δύο μικρών παιδιών, τονίζοντας ότι είναι στη διάθεση του ίδιου και της οικογένειάς του για όποια βοήθεια χρειαστούν.

«Τα ατυχήματα που συμβαίνουν, δεν οφείλονται απλά στην απροσεξία και την "κακιά στιγμή", όπως βολεύει κάποιους να λένε. Είναι αποτέλεσμα της εντατικοποίησης της εργασίας για περισσότερη παραγωγή σε λιγότερο χρόνο», υπογραμμίζει το Συνδικάτο και διεκδικεί από την Επιθεώρηση Εργασίας να κάνει έλεγχο στην εταιρεία παρουσία εκπροσώπων του και από τη διοίκηση της επιχείρησης να παρέχει ενημέρωση για το «ατύχημα».

«Μόνο η μαζική πάλη των εργατών θα εξασφαλίσει ανθρώπινους όρους εργασίας, να πάμε για δουλειά υγιείς και έτσι να γυρίζουμε πίσω στις οικογένειές μας», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Συνδικάτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ