Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πρόκριση από... πάγκο

Μαρικά και Φερούζεμ πανηγυρίζουν το γκολ του δεύτερου που άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση

Sportidea

Μαρικά και Φερούζεμ πανηγυρίζουν το γκολ του δεύτερου που άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση
Η ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει το... μισό εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σ' αντίθεση με τους αγωνιζόμενους στα άλλα παιχνίδια, που άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τις ρεβάνς της 12ης Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η «Ενωση», χωρίς αρκετούς βασικούς στην αρχική σύνθεσή της (αν και απαιτήθηκε η είσοδος τριών ώστε να «καθαρίσει» το παιχνίδι), επικράτησε με 3-0 του Αγίου Νικολάου. Στο 56' ο Φερούζεμ άνοιξε το σκορ, ύστερα από σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων. Στο 81' η συνεργασία των Κωνσταντινίδη και Μαλαδένη είχε τελικό αποδέκτη τον Τριχιά που δεν αστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88' ο Κωνσταντινίδης.

Στο Αίγιο, η τοπική ομάδα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Κιλκισιακό σε ένα παιχνίδι που όλα κρίθηκαν σε δύο λεπτά. Στο 89' ο Λακριντής, έκανε το 1-0 αλλά στο 91' ο Αγγέλης διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή της ισοφάρισης και μέχρι τη λήξη, οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες καθώς ο Καρανικόλας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μόνο η νίκη με 1-0 επί της Κέρκυρας μπορεί να ικανοποιεί τον προπονητή της Προοδευτικής, καθώς είδε τρεις παίκτες του να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο, πριν τη λήξη. Οι δύο βρέθηκαν στο νοσοκομείο (Καραναστάσης και Παγιαζίντ), ενώ ο Χανιώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77'. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο άτυχος Παγιαζίντ στο 59'.

Στην Καλαμαριά, ο τοπικός Απόλλωνας, δεν κατάφερε να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για τον επαναληπτικό που θα γίνει στη Νεάπολη, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Χαλκηδόνα. Ο Γεωργακάς στο 7' έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Χαντούρης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

  • Για την ίδια φάση, διεξάγονται σήμερα δύο αγώνες. Ο Ιωνικός υποδέχεται το Φωστήρα (17:00 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ») ενώ στο Αιγάλεω, η ομώνυμη ομάδα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (19:00 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ»).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ