Τετάρτη 23 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Ηττα - καρμπόν για τον ΠΑΟΚ

Σε ένα «ριμέικ» της εντός έδρας ήττας του στην πρεμιέρα του FIBA Champions League από την Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ έχασε με πανομοιότυπο τρόπο και στην Ουγγαρία από την Σομπατέλι, με 76-66 για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, και παραμένει χωρίς νίκη (0/2).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλήρωσε και πάλι το κακό τέταρτο δεκάλεπτο, όπου κατέρρευσε και δέχτηκε επιμέρους σερί 21-10, κάτι που έβαλε τέλος στις φιλοδοξίες του για «διπλό». Μέχρι τότε η ελληνική ομάδα, με επιθετική πολυφωνία και καλή αμυντική τακτική, παρά τις διακυμάνσεις, διατηρούσε ένα μικρό αλλά σταθερό προβάδισμα στο σκορ (16-20 στο 10', 32-36 ημίχρονο, 55-56 στο 30').

Στην τελευταία περίοδο όμως τα πολλά και σοβαρά λάθη και η αστοχία στις βολές, σε συνδυασμό με το ξέσπασμα των γηπεδούχων με μπροστάρη τον Περλ, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Σομπατέλι.

Διαφορετικές αποστολές για ΑΕΚ και Περιστέρι

Με την «αύρα» των νικών τους στην πρεμιέρα, ΑΕΚ και Περιστέρι ρίχνονται στη μάχη της 2ης αγωνιστικής, σε αναμετρήσεις με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Για τον 2ο όμιλο η ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο στο Ισραήλ με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (19.30 - ΕΡΤ Sports), από τα φαβορί της διοργάνωσης. Για τον 3ο όμιλο το Περιστέρι υποδέχεται τη λετονική Ρίγα (21.00 - ΕΡΤ Sports) και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να κάνει το 2/2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ