Σάββατο 2 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 3 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ
Νοέμβρης στα Στέκια Πολιτισμού της ΚΝΕ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Καλλιτεχνικές ομάδες, εκδηλώσεις, συζητήσεις και παρουσιάσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στο Μενίδι για τον μήνα Νοέμβρη. Αναλυτικά προγραμματίζονται:

  • 2 - 3 Νοέμβρη: Διήμερο γνωριμίας ομάδων και δασκάλων, για όλους τους νέους που θέλουν να γνωρίσουν το Στέκι, να γίνουν μέλος κάποιας ομάδας ή ακόμα και να συμβάλουν ως δάσκαλοι.

-- Το Σάββατο, στις 7 μ.μ., συνάντηση και συζήτηση της ομάδας Φωτογραφίας και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι της Θεατρικής ομάδας της ΚΝΕ.

-- Την Κυριακή, στις 6 μ.μ., δραστηριότητες για τους μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου (δηλώσεις συμμετοχής στην Ομάδα «Κόκκινο Αερόστατο»).

  • 9 - 10 Νοέμβρη: Διήμερο σύστασης νέων ομάδων του Στεκιού όπως Κινηματογραφική Ομάδα, Ομάδα Χορού και Ομάδα Λογοτεχνίας. Επίσης, δηλώσεις συμμετοχής σε μαθήματα Ζωγραφικής και Μουσικής.
  • Σάββατο 16 Νοέμβρη: Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο, στις 6.30 μ.μ., με τίτλο «Από τις μπουάτ της δικτατορίας στα Στέκια του σήμερα», με προβολή ταινίας και μουσικό αφιέρωμα στο αντιδικτατορικό τραγούδι από τον Νίκο Θεοδωράκη.
  • Σάββατο 30 Νοέμβρη: Παρουσίαση της μπροσούρας της ΚΝΕ «Ψάξε την πραγματική ουσία - Πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά», στις 6 μ.μ.

Το Στέκι λειτουργεί στην Κεντρική Πλατεία 6 - Μενίδι: Παρασκευή και Σάββατο 6 - 9 μ.μ., Κυριακή 11 π.μ. - 7 μ.μ.

Στην Καλαμάτα

Τα δωρεάν μαθήματα ξεκίνησαν στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο» - Γιώργος Βουβαλέας, στην Καλαμάτα (Αριστοδήμου 15 και Παπατσώνη). Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων έχει ως εξής:

Δευτέρα: 18.00 Σκάκι, Τρίτη: 18.00 Σκάκι. 19.00 Κιθάρα, Τετάρτη: 17.00 Κόσμημα (παιδικό τμήμα). 18.00 Κόσμημα. 19.15 Πιάνο, Πέμπτη: 18.00 Ιταλικά πρώτου επιπέδου, Σάββατο: 11.00 Κιθάρα.

Στην Πάτρα

Για τον μήνα Νοέμβρη στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας στην Πάτρα (Αστιγγος και Μπιζανίου) προγραμματίστηκαν οι εξής εκδηλώσεις:

  • 8/11 προβολή της ταινίας «Το τελευταίο σημείωμα» του Π. Βούλγαρη.
  • 10/11 δραστηριότητα για μαθητές με τίτλο «Λέμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά», που θα περιλαμβάνει escape room και συζήτηση.
  • 20/11 σύσκεψη με θέμα «Με την ΚΝΕ στην αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, τον Σοσιαλισμό» και ομιλητή την Αλεξάνδρα Αλάφη, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ.
  • Από τις 26 έως τις 29/11, θα προβληθούν ταινίες αφιερωμένες στα 100 και 1 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.

Επίσης, ξεκίνησαν οι εγγραφές στα μαθήματα του Πολυχώρου. Στις 2/11 θα γίνει το πρώτο μάθημα κλασικής κιθάρας, στις 5/11 ξεκινάει συναντήσεις το τμήμα ακουστικής κιθάρας, ενώ φέτος προστίθεται και μάθημα videography για βασικές τεχνικές κινηματογράφησης με dslr κάμερα και stedycam, φωτισμού, μοντάζ και εναέριων λήψεων με drone. Τα υπόλοιπα τμήματα έχουν ξεκινήσει ήδη να λειτουργούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ