Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ
Nα παραμείνει στο «ρετιρέ»

Στοχεύοντας στην παραμονή του στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου του Eurocup, ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται σήμερα την ισραηλινή Μακάμπι Ρισόν για την 6η αγωνιστική (19.30 Novasports 1).

Η ελληνική ομάδα, που με 4 νίκες και 1 ήττα ισοβαθμεί στην 1η θέση με την ιταλική Βίρτους Μπολόνια, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα για το στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη επί του Περιστερίου για το πρωτάθλημα, οι Πατρινοί είναι το φαβορί κόντρα στην ουραγό του ομίλου Μακάμπι Ρισόν, που μετράει μόλις μία νίκη μέχρι τώρα.

Οπως τόνισε πάντως ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, η Μακάμπι παρά την άσχημη βαθμολογική της θέση παραμένει ανταγωνιστική ομάδα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Τα αποτελέσματά της στο Eurocup, συνέχισε, δεν είναι τόσο καλά όπως στο ισραηλινό πρωτάθλημα, σε κάθε περίπτωση όμως διαθέτει αξιόλογο ρόστερ και για το λόγο αυτό οι παίκτες του θα πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι και σοβαροί προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

  • Οι άλλοι αγώνες του ομίλου: Ανδόρα - Μονακό (21.00), Βίρτους - Ουλμ (21.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ