Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΘΗΝΑΣ
Συνάντηση για τα προβλήματα του Συλλόγου «Τρεις Αστέρες Κ. Πατησίων»

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον Αθλητικό Σύλλογο «Τρεις Αστέρες στα Κ. Πατήσια» από το ξαφνικό κλείσιμο του γηπέδου στις οδούς Καβάφη και Ζαφειροπούλου ήταν το αντικείμενο συνάντησης αντιπροσωπείας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας, αποτελούμενης από την Βούλα Παναγή, δημοτική σύμβουλο, και την Σαλώμη Πολυγερινού, κοινοτική σύμβουλο της 5ης Δημοτικής Κοινότητας, με το ΔΣ του Συλλόγου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γιώργος Ποθητός, εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων για την ανάπλαση του ρέματος Ποδονίφτη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Λιάνα Δαγκλή, ενημερώνοντας για το βασικό πρόβλημα, τόνισε πως το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελούσε την έδρα της ομάδας μπάσκετ και το ξαφνικό κλείσιμό του δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο αφού, όπως ανέφερε, ο απομακρυσμένος χώρος όπου μεταφέρθηκε προσωρινά η ομάδα δεν πληροί τις βασικές προδιαγραφές.

Οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεσμεύτηκαν ότι θα θέσουν το θέμα στις συνεδριάσεις του ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Τόνισαν πως αποδεικνύεται περίτρανα για άλλη μια φορά ότι τα αντιπλημμυρικά έργα, η σχολική στέγη, οι ελεύθεροι χώροι αθλητισμού, η αντισεισμική προστασία, η πυρασφάλεια κ.λπ. μπαίνουν σε χαμηλό βαθμό προτεραιότητας από την κυβέρνηση και τη δημοτική αρχή, γιατί αποτελούν «κόστος» και η υλοποίησή τους δεν αποφέρει το επιθυμητό κέρδος στους επιχειρηματικούς ομίλους. Για τους αρμοδίους, πρόσθεσαν, προτεραιότητα αποτελούν τα έργα «βιτρίνας», αυτά που έχουν επιλεγεί για εμπορική και οικονομική αξιοποίηση, καθώς αυτές είναι οι επίσημες κατευθύνσεις της ΕΕ, τις οποίες υλοποιούν κατά γράμμα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Διεκδικεί άμεση λύση στο πρόβλημα υδροδότησης της Αρδασσας (2024-08-06 00:00:00.0)
Επέβαλαν τη μη ανανέωση της σύμβασης με την ΠΑΕ Κηφισιά (2023-12-19 00:00:00.0)
«Λαϊκή Συσπείρωση», η μαχητική επιλογή! (2023-08-17 00:00:00.0)
Nα μην κλείσει το Κέντρο Πρόληψης Πειραιά «Πλοηγός» (2022-09-13 00:00:00.0)
Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συσκέψεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (2014-11-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ