Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΝΑΚΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
Για πρωτιά και ρεβάνς

Με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόσφατη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Προμηθέας Πάτρας δοκιμάζεται απόψε εκτός έδρας με αντίπαλο τη Μονακό (20.45 - Novasports 1) για την 7η αγωνιστική του Eurocup.

Κόντρα στη μοναδική ομάδα που τους έχει νικήσει μέχρι τώρα στη διοργάνωση, οι Πατρινοί επιδιώκουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του 1ου ομίλου και ουσιαστικά να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ετσι θα πάρουν και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στην Πάτρα, ενώ αν υπερκαλύψουν και τη διαφορά των 3 πόντων με την οποία είχαν χάσει θα αποκτήσουν τον πρώτο λόγο και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Για τη νίκη «καίγονται» πάντως οι Μονεγάσκοι, που με 3 νίκες και 3 ήττες έχουν πέσει στην 4η θέση (τελευταία προνομιούχο για την πρόκριση) και θέλουν να ανέβουν βαθμολογικά.

Για μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης έκανε λόγο ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, αναφερόμενος στη Μονακό. Η συγκέντρωση και η αφοσίωση στο ομαδικό πλάνο, τόνισε επίσης, είναι τα βασικά στοιχεία που καλούνται να έχουν οι παίκτες του στην αποψινή δύσκολη αναμέτρηση.

  • Σε άλλο αγώνα της βραδιάς για τον 1ο όμιλο, η Βίρτους Μπολόνια, που ισοβαθμεί με τον Προμηθέα στην 1η θέση, δοκιμάζεται στο Ισραήλ με αντίπαλο τη Μακάμπι Ρισόν (19.30).
  • Η βαθμολογία του ομίλου: Προμηθέας 5-1, Βίρτους 5-1, Ανδόρα 3-3, Μονακό 3-3, Ουλμ 1-5, Μακάμπι Ρισόν 1-5.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ