Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Δυνατό τεστ για την ΑΕΚ, «σεφτέ» ο ΠΑΟΚ

Ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά από τις τελευταίες επιτυχίες και θέλοντας να κρατηθεί ψηλά στη βαθμολογία του 2ου ομίλου του FIBA Champions League, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την ισπανική Μπούργος (19.00 - ΕΡΤ) για την 5η αγωνιστική.

Η «Ενωση» έχει 3 νίκες - 1 ήττα και στοχεύει σε νικηφόρα συνέχεια, προκειμένου να διατηρηθεί στο «κατόπι» της πρωτοπόρου του ομίλου Χάποελ Ιερουσαλήμ. Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται και οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες, ο Αμερικανός πλέι μέικερ Μάριον Τσάλμερς και ο Ελληνας διεθνής φόργουορντ Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ενισχύοντας τις λύσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου. Επίσης ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Κέντρικ Ρέι, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ χαρακτήρισε την Μπούργος μία από τις καλύτερες αντιπάλους της «Ενωσης» μέχρι τώρα, καθώς διαθέτει γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις και έμπειρους παίκτες. Ανέφερε δε ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από τους παίκτες του για να έρθει η νίκη.

Πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ

«Σεφτέ» στον 4ο όμιλο έκανε χτες ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 95-91 της ιταλικής Μπρίντιζι στην Πυλαία και διατηρώντας έτσι κάποιες ελπίδες πρόκρισης στους νοκ άουτ αγώνες.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την εικόνα του το τελευταίο διάστημα και σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε ντέρμπι ήταν συνεχώς μέσα στον αγώνα (23-23 στο 10', 45-45 ημίχρονο, 70-72 στο 30'). Στην 4η περίοδο οι γηπεδούχοι «έπαιξαν με τη φωτιά» αρκετές φορές, χάνοντας διαφορές στο σκορ, αλλά οι καλές άμυνες και οι σωστές επιλογές στην επίθεση στα τελευταία λεπτά έφεραν τη νίκη. Από την ελληνική ομάδα ξεχώρισαν οι Σμιθ (27 πόντοι) και Μπεστ (19 π.), ενώ από την Μπρίντιζι ο Μπακς (15 π.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ