Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Σήμερα η νέα σύσκεψη συντονισμού

Σήμερα Τετάρτη, στις 4.30 μ.μ., στα Επείγοντα του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη συντονισμού Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείων, Επιτροπών Αγώνα και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής.

Αιτήματα αιχμής είναι τα εξής: Να μην απολυθεί κανείς. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Να πληρώνονται αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία υψηλού επιπέδου, για όλο το λαό.

  • Σε στάση εργασίας (8 π.μ. - 1 μ.μ.) και συγκέντρωση στη 2η ΥΠΕ προχωρά αύριο Πέμπτη το Σωματείο Εργαζομένων «Θριάσιου» Νοσοκομείου, διεκδικώντας μεταξύ άλλων: Να ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό το Νοσοκομείο και να τροποποιηθεί ο Οργανισμός για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες. Να ενισχυθούν με γιατρούς βασικών ειδικοτήτων και νοσηλευτικό προσωπικό τα Κέντρα Υγείας Ελευσίνας και Μεγάρων. Να μην απολυθεί κανένας, να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι με ελαστικές εργασιακές σχέσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ