Παρασκευή 3 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Αγωγός» νέων κινδύνων η εμπλοκή στους ενεργειακούς ανταγωνισμούς με εποπτεία ΗΠΑ

ΚΚΕ: Οι κυβερνητικές ενέργειες, που γίνονται στο όνομα της αντιμετώπισης των απαράδεκτων διεκδικήσεων της Τουρκίας στην Ανατ. Μεσόγειο, περιπλέκουν περαιτέρω την ήδη τεταμένη κατάσταση, που βάζει τη χώρα και το λαό σε μεγάλες περιπέτειες

  • Ο σχεδιασμός του αγωγού υπηρετεί τους ενεργειακούς κολοσσούς και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Καμιά σχέση δεν έχει με τα συμφέροντα του ελληνικού και των άλλων λαών στην περιοχή.
  • Η χώρα μας εμπλέκεται βαθύτερα στα ατλαντικά σχέδια περιορισμού της εξάρτησης της ΕΕ απ' το ρωσικό φυσικό αέριο, στον «ενεργειακό πόλεμο» ΗΠΑ - Ρωσίας - Γερμανίας, που διεξάγεται στο έδαφος της Ευρώπης.
  • Ο λαός χρειάζεται να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Μαζί με το ΚΚΕ να δυναμώσει την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, που δίνει τα πάντα στο κεφάλαιο, καταργεί δικαιώματα και εμπλέκει τη χώρα στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να διαμορφώσει τους όρους για να γίνει ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει και να χρησιμοποιήσει τις ενεργειακές πηγές για τις δικές του ανάγκες.

ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ