Σάββατο 4 Γενάρη 2020 - Κυριακή 5 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα δυτικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, όμως τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

Την Κυριακή θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά, βαθμιαία στα ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση, ενισχυόμενοι από τα βόρεια σε 7 με 8 και στα πελάγη από το μεσημέρι τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση από τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Τη Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ηπειρωτικής χώρας, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και την Κρήτη. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ