Σάββατο 4 Γενάρη 2020 - Κυριακή 5 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Για τον ΓΙΩΡΓΟ μου. Επειδή η μνήμη είναι δύναμη. Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Πορεύτηκε αταλάντευτα μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος. Με αίσθημα τιμής και περηφάνιας στη μνήμη του προσφέρω στο Κόμμα, το ΚΚΕ, το οποίο τίμησε με πάθος, ανιδιοτέλεια και απαράμιλλο ήθος, το ποσό των 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Περισσού.

Η γυναίκα του Ελένη Παπαθανασίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΛΟΥΚΑ ΚΟΤΣΑΔΑΜ, Γραμματέα της ΤΟ Νότιας Δωδεκανήσου και μέλους της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου, ο Δ. Ζ. προσφέρει 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη της αγαπημένης μου γυναίκας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ (Νότας), που «έφυγε» από κοντά μου στις 28/2/2019, προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Γιάννης Παυλίδης

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΛΙΚΗ, δασκάλου, προέδρου λαϊκού δικαστηρίου, της μητέρας μου ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΣΑΛΙΚΗ, κομμουνίστριας αγωνίστριας και του θείου μου ΜΗΤΣΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ, αξιωματικού του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στη Μουργκάνα, προσφέρω 200 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
Αλέκος Τσαλίκης

***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ Μπουρναζίου του ΚΚΕ με θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο ΒΥΤΙΝΙΩΤΗ ΘΑΝΑΣΗ, που μέχρι το τέλος της ζωής του στάθηκε άξιος μαχητής μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η κόρη του προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μπουρναζίου.

***

ΦΩΤΟ 3

Προσφέρω 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ, της μητέρας μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ και της συζύγου μου ΕΥΓΕΝΙΑΣ.

Πολυχρόνης Μιχαλέτος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων μας ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΝΑΚΗ και ΤΟΛΗ (Αποστόλη) ΚΑΝΙΑΡΗ προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων.

Γ. Κ. και Α. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ο Γιώργος Μαρουσόπουλος προσφέρει 50 ευρώ.

***

Στις 29 Δεκέμβρη 2019 «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών, νικημένος από τον καρκίνο, ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ. Γεννήθηκε στη Χίο. Παιδί φτωχής πολυμελούς οικογένειας, ρίχτηκε νωρίς στη βιοπάλη. Αργότερα ήρθε στην Αθήνα, στο Χαϊδάρι, δουλεύοντας ως οικοδόμος. Γνώρισε την Σταματία Θερμού, με την οποία απέκτησαν την κόρη τους, Μαρία. Χαμογελαστός, ευγενικός, ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν, αντιμετώπισε την αρρώστια με όλες του τις δυνάμεις και κουράγιο. Δυνάμεις που αντλούσε από την οικογένειά του που σύσσωμη έκανε το καλύτερο για εκείνον, μέχρι και την τελευταία του στιγμή.

Από νέος, καθημερινά στη μάχη για το μεροκάματο, συνδέθηκε με το κίνημα των οικοδόμων, συμμετέχοντας στους αγώνες, μέσα από το τοπικό σωματείο. Υπήρξε πιστός οπαδός και ψηφοφόρος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του και ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν. Στη μνήμη του η οικογένεια Ηλία Θερμού προσφέρει, μέσω ΚΟΒ «902», στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, 30 ευρώ.

ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Γενάρη 2020 συμπληρώνονται 15 χρόνια από το θάνατο της πολυαγαπημένης κόρης, αδελφής και θείας, ΛΙΑΝΑΣ (Ανδριάνας) ΘΕΡΜΟΥ, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Δεν υπάρχει μέρα που οι δικοί της άνθρωποι να μην την μνημονεύουν. Η οικογένειά της, σύντροφοι, συναγωνιστές, γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, την έχουν σημείο αναφοράς στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, στις εκδηλώσεις και στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ, σε συζητήσεις για τα μικρά και τα μεγάλα. Οσο περνά ο καιρός, τόσο η απώλειά της γίνεται μεγαλύτερη.

Στη μνήμη της ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός της προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ «902», στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, 30 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ γεννήθηκε το 1923. Από νεαρή ηλικία ασπάστηκε τις επαναστατικές ιδέες. Κατά τη διάρκεια της Κατοχής γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Εντάχθηκε αρχικά στη λέσχη της ΕΠΟΝ Βεγόρας Αμυνταίου Φλώρινας κι έπειτα, ως καπετάνιος στα τμήματα του ΕΛΑΣ στην περιοχή, έδρασε κατά των κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους, κυρίως ενάντια στα τμήματα της ΠΑΟ σε Φλώρινα, Κοζάνη - Εορδαία. Μετά την απελευθέρωση υπήρξε πολιτικός πρόσφυγας στο Μπούλκες της Σερβίας. Με την επιστροφή του εντάχθηκε στον ΔΣΕ, όπου αρχικά αποτέλεσε σύνδεσμο στο Αρχηγείο Μακεδονίας κι έπειτα σύνδεσμος της διοίκησης της 6ης Μεραρχίας Κεντρικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της τρίχρονης εποποιίας του ΔΣΕ συμμετείχε στη μεγάλη μάχη του Γράμμου κι έπειτα στην τελευταία μάχη στο Βίτσι. Από εκεί πέρασε στο Μπουρέλι της Αλβανίας, όπου τιμήθηκε με μετάλλιο ανδρείας σε μάχη. Επειτα μεταφέρθηκε στη ΛΔ Βουλγαρίας όπου έζησε και δούλεψε.

Παντρεύτηκε την ΣΟΦΙΑ ΔΡΑΓΑΝΗ, μαχήτρια στην 7η Μεραρχία του ΔΣΕ, και απέκτησαν τέσσερις γιους. Αφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα το 1980, μια μέρα μετά τον επαναπατρισμό του. Η Σοφία Δραγάνη «έφυγε» από τη ζωή 87 ετών, το 2016.

ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη της γιαγιάς μου ΣΟΦΙΑΣ ΔΡΑΓΑΝΗ, του παππού μου ΚΩΣΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ και του αξέχαστου συντρόφου τους ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΑΪΝΑ καταθέτω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΤΟ Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Μάριος Αθανασιάδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (φωτ.), «παραθεριστή» στα νησιά Μακρόνησο, Γυάρο, Αη Στράτη, Λέρο, ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ (φωτ.), που κράτησε το σπίτι όρθιο, του αδελφού μου ΑΝΔΡΕΑ και του λατρεμένου μου συζύγου που έφυγε νέος, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για το Μνημείο της Μακρονήσου, 50 ευρώ για το Μνημείο της Γυάρου, 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στην ΚΝΕ μέσω ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Με τη συμπλήρωση έξι χρόνων από το θάνατο των γονιών μας ΕΥΓΕΝΙΑΣ (φωτ.) και ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και εξόριστου στη Γυάρο την περίοδο της δικτατορίας, καθώς και στη μνήμη του θείου μας ΚΩΣΤΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ, που εκτελέστηκε στο Ανω Κοτύλιο, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 250 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιλίου.

Τα παιδιά τους Γιώργος Ανδρεόπουλος και Αικατερίνη Ανδρεοπούλου - Μαντανίκα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΚΑ, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Μάη, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ. Οργανώθηκε στο Κόμμα μετά τη μεταπολίτευση. Στάθηκε όρθιος στα δυνατά χτυπήματα του οπορτουνισμού, υπερασπιστής και υποστηρικτής των θέσεων του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, μέχρι το τέλος της ζωής του. Η οξυδέρκεια του μυαλού του, η βαθιά αντίληψή του, η στάση ζωής του, η πίστη του στους αγώνες για το δίκιο των εργαζομένων και του λαού αποτελούν για μας φωτεινό παράδειγμα και ταυτόχρονα οδηγό να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε. Πατέρα, σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας δίδαξες.

ΜΙΧΑΛΕΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΜΙΧΑΛΕΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Τα παιδιά του Σπυριδούλα, Χριστίνα

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΜΠΑΤΖΙΟΛΑ ΘΩΜΑ, μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑ, μέλους του ΚΚΕ, μαχήτριας του ΔΣΕ, του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, συνδικαλιστή στον κλάδο των οικοδομών, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Βόλου.

Η κόρη και σύζυγος Αρετή Παπαδοπούλου, τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ γεννήθηκε στη Βαλανίδα Ελασσόνας το 1920. Το διάστημα 1940 - 1944 εντάσσεται στον ΕΛΑΣ και γίνεται μέλος του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του. Για τη δράση του το 1946 συλλαμβάνεται και το 1947 εξορίζεται στο θανατονήσι της Γυάρου έως το 1952. Με την επιβολή της χούντας το 1967 συλλαμβάνεται ξανά και εξορίζεται αρχικά στη Γυάρο για λίγους μήνες και μετά στο Λακκί της Λέρου, απ' όπου απολύεται το 1970.

Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη της συζύγου του Μαρίας, που υπήρξε μέλος της ΕΠΟΝ, η κόρη της Καλλιόπη Τσιγιάννη προσφέρει 100 για το Μνημείο της Γυάρου, 30 στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη». Αντίστοιχα ο γιος του προσφέρει 50 ευρώ για το Μνημείο της Γυάρου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, που ήταν συνεπής στις γραμμές του Κόμματος μέχρι που «έφυγε» από τη ζωή πρόωρα, η αδερφή του, Χαραλαμπία Αλιβιζάτου, προσφέρει 20 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ γεννήθηκε το 1922 στους Βουτιάνους Λακωνίας. Οντας ακόμα στο Γυμνάσιο, οργανώθηκε στο ΕΑΜ Νέων. Με την ίδρυση της ΕΠΟΝ έγινε μέλος και στέλεχός της. Κατά τη διάρκεια της Κατοχής έδρασε στο τμήμα Οινούντας - Σελασίας. Γνωρίστηκε με την Ελένη Καλφακάκου από τον Κεφαλά Λακωνίας, στέλεχος της ΕΠΟΝ, με την οποία αγωνίστηκαν μαζί και μετά από χρόνια παντρεύτηκαν.

ΘΕΡΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
ΘΕΡΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
Το 1944, με την απελευθέρωση από τους Γερμανούς, η Οργάνωση τον έστειλε στο Γεράκι Λακωνίας και την Ελένη στην Πάνιτσα Γυθείου. Εκεί τον συνέλαβαν, τον χτύπησαν άγρια και τον έστειλαν στις φυλακές Σπάρτης. Μετά από 10 μήνες απολύθηκε. Το 1946 στο δημοψήφισμα, μαζί με έναν ακόμα σύντροφο πέρασαν όλη τους τη μέρα στο εκλογικό τμήμα προκειμένου να αποτρέψουν τους συμπατριώτες να ψηφίσουν. Γι' αυτή του την ενέργεια εξορίστηκε έναν χρόνο στην Ικαρία.

Μετά την απόλυσή του, τέλος του 1947, ήρθε στην Αθήνα. Αρχές Μάρτη του 1948 κατέβηκε στον Πάρνωνα και εντάχθηκε στον ΔΣΕ, στο τάγμα του Γιώργου Ατζιακλή. Εγινε επιλοχίας και πολιτικός επίτροπος στη διμοιρία ανιχνευτών του διμοιρίτη Τράγκα. Πήρε μέρος σε όλες τις μάχες και τελευταία ήταν στο Λεωνίδιο.

Κυνηγημένος από το στρατό, τραυματίστηκε στο κεφάλι πολύ σοβαρά. Τον συνέλαβαν μετά από 3 μήνες, στις 19/7/1949, κοντά στο χωριό του. Πέρασε από στρατοδικείο στην Τρίπολη και καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο, στις 29/9/1949. Συνέπεσε εκείνες τις μέρες η παρέμβαση του Ρώσου πρέσβη στον ΟΗΕ και ανεστάλησαν οι εκτελέσεις.

Φυλακίστηκε στις φυλακές Κέρκυρας, Ακροναυπλίας, Γιούρας, Κορίνθου, Καλαμάτας, Σπάρτης, Αίγινας, Αβέρωφ. Αποφυλακίστηκε χάρη στην δικηγόρο αγωνίστρια Βούλα Ιατρίδου και την Αφροδίτη Μπούρα, υπάλληλο του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά από δέκα χρόνια, στις 16/12/1959, λόγω ανήκεστης βλάβης, και οριστικά με το Ν.258 περί μέτρων ειρήνευσης το 1960. Το 1967 με τη δικτατορία των χουντικών, συνελήφθη και εκτοπίστηκε στη Γυάρο. Το 1978 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αχαρνών.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και στον αγώνα ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ καθώς και στη μνήμη του αδερφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας του ΚΚΕ.

ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ
Ελένη Καλφακάκου - Λιναρδή


ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΙΧΑΛΕΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΜΙΧΑΛΕΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑ

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΤΟΛΗΣ) ΚΑΝΙΑΡΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΤΟΛΗΣ) ΚΑΝΙΑΡΗΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΪΝΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΪΝΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΔΡΑΓΑΝΗ
ΣΟΦΙΑ ΔΡΑΓΑΝΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ