Σάββατο 4 Γενάρη 2020 - Κυριακή 5 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
SUPER LEAGUE 1
«Ποδαρικό» με ντέρμπι σε Φάληρο και Χαριλάου

Αφού πέρασε από «σαράντα κύματα», με σοβαρό ενδεχόμενο επ' αόριστον αναβολής, η 17η και πρώτη για το 2020 αγωνιστική της Super League 1 διεξάγεται κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ανεστάλη η εξαγγελθείσα αποχή των διαιτητών.

Στο πρόγραμμα δεσπόζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της Αττικής και της Θεσσαλονίκης: Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο 2ος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με τη νίκη να προβάλλει ως... υποχρεωτική για τους δύο διεκδικητές του τίτλου. Το ίδιο τη θέλουν όμως και οι αντίπαλοί τους, Παναθηναϊκός και Αρης, στην προσπάθειά τους να πλασαριστούν στην πρώτη πεντάδα. Αναλυτικά:

Σάββατο 4/1: ΟΦΗ - Βόλος (17.15 - Novasports 2), Αρης - ΠΑΟΚ (19.30 - Novasports 1), Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (20.00 - ΕΡΤ).

Κυριακή 5/1: ΑΕΚ - Παναιτωλικός (15.00 - Novasports 4), Ξάνθη - ΑΕΛ (17.15 - ΕΡΤ), Πανιώνιος - Λαμία (17.15 - Novasports 2), Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19.30 - Novasports 1).

SUPER LEAGUE 2
Εξοδος - παγίδα για τον ΠΑΣ

Με δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στη Λάρισα ανοίγει τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος ο πρωτοπόρος της Super League 2, ΠΑΣ Γιάννενα, που για την 11η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας, 3ο στη βαθμολογία. Οσο για τον 2ο Απόλλωνα Σμύρνης, έχει τον πρώτο λόγο φιλοξενώντας τον Λεβαδειακό στη Ριζούπολη. Αναλυτικά:

Κυριακή 5/1: Απόλλων Πόντου - Εργοτέλης (14.30), Απόλλων Λάρισας - ΠΑΣ Γιάννινα (14.45 - ΕΡΤ), Καραϊσκάκης Αρτας - Κέρκυρα (15.00), Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός (15.00).

Δευτέρα 6/1: Χανιά - Δόξα Δράμας (16.00 ΕΡΤ).

FOOTBALL LEAGUE
Ντέρμπι κορυφής στα Τρίκαλα

Η αναμέτρηση των πρωτοπόρων Τρικάλων και του 2ου Ιωνικού - κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων - ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Football League. Η δε 3η Βέροια δοκιμάζεται στη Ρόδο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και ο αγώνας ανάμεσα σε Καλαμάτα και Αιγάλεω. Αναλυτικά:

Σάββατο (15.00): Ολυμπιακός Βόλου - Ασπρόπυργος, Διαγόρας Ρόδου - Βέροια, Καλαμάτα - Αιγάλεω.

Κυριακή (15.00): Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου, Τρίκαλα - Ιωνικός (ΕΡΤ3), Ιεράπετρα - Ιάλυσος, Τρίγλια - Καβάλα.

BASKET LEAGUE
«Ολα τα λεφτά» σε ΟΑΚΑ και Πυλαία

Δυναμικά αρχίζει ο β' γύρος του πρωταθλήματος της Basket League, καθώς η 14η αγωνιστική περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι: Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, 3η στη βαθμολογία και σε εξαιρετική κατάσταση (15 νίκες στους τελευταίους 16 αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις), υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ενώ στην Πυλαία έχουμε το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη, αλλά σε συνθήκες πολύ διαφορετικές σε σχέση με το παρελθόν, καθώς οι δύο ομάδες μάχονται να αποφύγουν τον υποβιβασμό...

Κατά τ' άλλα, στο «Ιβανώφειο» ο Ηρακλής υποδέχεται το Περιστέρι, στο τρίτο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Σάββατο: 15.45 - ΕΡΤ, παράλληλη μετάδοση: Λαύριο - Ιωνικός, Ηρακλής - Περιστέρι, Ρέθυμνο - Ηφαιστος Λήμνου, Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου. 17.45: Προμηθέας Πάτρας - Λάρισα (ΕΡΤ).

Κυριακή: ΠΑΟΚ - Αρης (17.45 ΕΡΤ3), ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (21.30 - Cosmote Sports 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ